Leuke Actie om in balans de donkere dagen door te komen!

Wil jij korting op je volgende Tarotreading en ken je iemand in je omgeving die dat ook interessant vindt? Dan krijgen jullie nu ALLEBEI korting!

Zo werk het

Jullie vermelden beiden dat je gebruik wilt maken van de Winter Actie, wanneer je een afspraak maakt. Wanneer jouw vriend/in een tarotreading heeft ontvangen van BSB, krijg jij korting op je eerstvolgende tarotreading.

Natuurlijk geldt de actie ook voor collega’s en familieleden!

Winter Actie 2021-2022

* Als jouw vriend/in een tarotreading boekt bij Body Spirit Balance, dan krijgen jij én je vriend/in ALLEBEI €5 KORTING op een tarotreading naar keuze! Vermeld bij het maken van je afspraak, dat je gebruik wilt maken van de Winteractie en door wie je bent verwezen.

Let op: Hoe meer vrienden een tarotreading boeken, des te meer korting krijg je! Natuurlijk mag je ook collega’s en familieleden verwijzen. Wanneer zij hun tarotreading hebben ontvangen, krijg je korting op jouw eerstvolgende tarotreading.

De Winteractie is de hele winter geldig! Dus tot en met 21 maart 2022.

Je kunt kiezen of je jouw tarotreading 1-op-1 in persoon wilt ontvangen of online.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie, neem contact op via de WhatsApp-knop of Contactpagina.

Aanbevolen berichten

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.