Het leukste deel van oktober
Iemand op Instagram vroeg “Wat vind je het leukste deel van oktober?” En ik kon voor mezelf wel een paar dingen opnoemen.
Maar wat ik echt het allerleukste vind, is toch wel het moment wanneer ik merk dat de sluier tussen hier en hiernaastmaals dunner word.

allerzielen-halloween-oktober 2021

Dat begint met het zien van bewegende ‘schaduwen’, alsof er twee beelden over elkaar heen lopen zoals je vroeger bij een mislukte foto weleens zag, als je het rolletje niet goed had doorgedraaid in je camera. Daarnaast heb ik vaak het gevoel dat er ineens iemand naast me staat of langs loopt.

spirits

Dat klinkt misschien eng als je het nooit hebt meegemaakt. Maar ik word er blij van, omdat ik dan meer dan ooit de connectie voel met de spiritwereld waar ook mijn voorouders deel van uitmaken. Dat geeft mij een heel warm gevoel, als een liefdevolle omarming van Spirit of God.

Je bent niet alleen
In de periode dat de sluier dunner is, zie ik mijn voorouders in mijn dromen. En overdag ruik ik soms de geur van mijn opa’s sigaren of het parfum van mijn oma. Of hoor ik ineens de lach van mijn andere opa of de stem van mijn overgrootmoeder. Dat zijn voor mij heel bijzondere momenten. Dan voel ik dat zij dicht bij mij zijn.

Voorouders in ere houden
Ik brand dagelijks een kaars voor mijn voorouders en zet een glas water neer. Ik bedank ze voor hun aanwezigheid en de liefde en wijze lessen die ze mij hebben gegeven tijdens hun leven en erna.

Wil je weten wie jouw voorouders zijn en hoe je ze in ere kunt houden? Je kunt mijn informatie over “Je voorouders eren” gratis downloaden!

 

Merk jij ook dat je meer denkt aan je overleden dierbaren in deze tijd? Of droom je over ze? Laat me weten in de reacties hoe jij merkt dat de sluier dunner wordt!

Aanbevolen berichten

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *