Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

Voor iedereen die haar/zijn intuïtieve gaven wil ontdekken en leren gebruiken.

Ontdek en ontwikkel jouw intuïtieve gaven

Iedereen heeft intuïtieve gaven, want iedereen heeft intuïtie. Hoe meer je leert vertrouwen op je intuïtie, des te zekerder en sterker sta je in het leven.

Vaak weet je wel dat je intuïtie een beter kompas is dan je hoofd, maar durf je niet goed te vertrouwen op je gevoel.

En, als je hooggevoelig (hsp) bent: voel ik de emoties van anderen of van mezelf?

Want, wanneer heb je met intuïtieve gevoelens te maken en wanneer met emotionele triggers?

Die vraag stelde ik mezelf ook 15 jaar geleden. Ik had al wat jaren ervaring met tarotkaarten en energiewerk, maar ik twijfelde te hard aan mezelf om deze vaardigheden ook voor andere mensen in te zetten. De roep om anderen te helpen was groot, maar ik wilde wel zeker zijn dat ik mijn eigen energie goed kon beschermen tijdens tarotreadingen. En ik wilde zeker weten, dat ik de kaarten kon duiden voor anderen vanuit een neutrale plek. Zonder dat mijn eigen oordeel ertussen zat.

Ontdekkingsreis

Door Cursussen IO (red. Intuïtieve Ontwikkeling) te volgen, heb ik enorm veel geleerd over mijn intuïtie en ook over energie. En ik ontdekte dat ik meer (verborgen) gaven had, die ik anders nooit ontdekt zou hebben.

Inmiddels heb ik meer dan 12 jaar ervaring met professionele tarotreadingen, ben ik Reiki-master en geef ik coaching en healing in mijn praktijk Body Spirit Balance.

Met veel plezier geef ik mijn kennis aan jou door, bij mijn Cursus IO.

Durf jij het avontuur aan te gaan en je intuïtieve gaven ontdekken en leren gebruiken? Schrijf je nu in.

Datum:  17, 24, 31 MEI en 7 + 14 JUNI 2023.

Tijd:  19.30 – 21.00 uur

Locatie:  LifeJoy (Lounge), Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ, Tiel

Investering: € 117,50 (5 avonden)

Mail of WhatsApp (0651485375) mij gerust als je nog vragen hebt  of meer informatie wilt over deze Cursus.

 

Stichting LifeJoy Tiel