Tarotreading

Tijdens een Tarotreading leg ik de kaarten voor je en beantwoord ik jouw vragen over liefde, relaties, werk en privéleven. Maar ook vragen over persoonlijke of spirituele ontwikkeling. Ik geef inzicht in verleden, heden en toekomst. Ook wanneer je geen specifieke vraag hebt, kan mijn kaartlegging je veel inzicht en perspectief bieden.

Daarnaast gebruik ik de kaarten om jou inzichten te geven in onbewuste en onvoorziene zaken, zodat jij jouw toekomst op zijn best kan vormgeven. De toekomst staat namelijk niet vast. Weten wat er kan gebeuren als je iets wel of niet doet, helpt om de best mogelijke toekomst voor jezelf te creëren en je doelen te realiseren.

Ik geef tarotreadingen online of 1-op-1 in mijn praktijk in Tiel. 

Neem contact met mij op voor een afspraak of voor meer informatie.

Direct een online tarotreading boeken

Zie direct in de agenda wanneer er plek is voor een online tarotreading en reserveer jouw tijd in de agenda. 

In het kort over mij

Mijn naam is Patti en ik ben geboren met paranormale gaven. Ik ben professioneel tarotreader en tarotkaarten zijn al meer dan 20 jaar mijn favoriete divinatievorm. Daarnaast werk ik als persoonlijk en spiritueel coach en geef ik energetische behandelingen. Met mijn spirituele gaven en brede levenservaring, help ik jou graag om antwoorden te vinden op jouw vragen.

Ik ben ervaringsdeskundig op het gebied van HSP, bewustwording, healing & energiewerk, magie, divineren, lichtwerk & schaduwwerk, alleenstaand ouderschap en zelfstandig ondernemen.

Mijn werkwijze

Tijdens ons gesprek stem ik af op jouw energie. Voor het beantwoorden van jouw vragen gebruik ik mijn gaven en de kaarten. Boodschappen komen door als gevoelens, beelden en teksten. Ik werk samen met lichtgidsen en voorouders om jou informatie te geven op de liefdevolle wijze die je verdient. Altijd eerlijk en zonder oordeel. 

Neem contact met mij op voor vrijblijvend meer informatie.

 Aanbod & Tarieven

 

Disclaimer