Coaching Body Spirit Balance

Ondersteuning bij persoonlijke, intuïtieve en spirituele ontwikkeling. Flexibele coaching op maat. 

Jouw persoonlijke weg tot geluk en welzijn

Als persoonlijk coach help ik jou meer zelfvertrouwen en kracht uit jezelf te halen, door je te verbinden met je innerlijk kompas. Zodat je zelfs in onzekere tijden zelfverzekerd door het leven kan gaan. En je meer levensplezier, geluk en welzijn gaat ervaren. 

Het is heel verleidelijk om een succesformule van iemand anders te volgen, in de hoop op hetzelfde resultaat. Maar wanneer de resultaten uitblijven, omdat niet iedereen hetzelfde is, word je geconfronteerd met teleurstelling en zelftwijfel.

Ik heb gemerkt dat het beter is om je eigen stappen naar succes en geluk te ontdekken.  Maar dat het niet altijd makkelijk is om je intuïtie te volgen, wanneer je niet geleerd hebt om naar je innerlijke stem te luisteren. En aangeleerde overtuigingen en verwachtingen je blokkeren. Met mijn intuïtieve gaven help ik je connectie te maken met jouw innerlijke stem en intuïtie, zodat deze jou tot betrouwbare gids kunnen worden op jouw persoonlijke weg naar geluk en welzijn.

Hoogsensitiviteit als kracht

Als hoogsensitief persoon weet ik wat de valkuilen zijn als je hooggevoelig bent. Ik heb leren omgaan met hoogsensitiviteit, door veel te leren over energie en hoe je met energie werkt. Ik kan je leren je hooggevoeligheid als kracht te gebruiken, door te leren hoe je jouw eigen energie kan onderscheiden van die van een ander en te vertrouwen op je intuïtie als je energie van een ander leest. Je krijgt van mij begrijpelijke uitleg over energiewerk,  eenvoudige oefeningen die jou verder helpen en praktische tips om je energie te beschermen. 

Ook wanneer je paranormaal begaafd bent en dit graag wilt ontwikkelen, dan kan je hier veel aan hebben. Heb je vragen hierover? Stel ze gerust.

Coachingstraject op maat

Aangezien niemand hetzelfde is, werk ik met coachingstrajecten op maat. We gaan kijken naar jouw specifieke wensen voor wat je wilt leren en wat je nodig hebt om je doel te bereiken.

Tijdens het intakegesprek luister ik naar jouw verhaal, de dingen waar jij tegenaan loopt en welke veranderingen je wil aanbrengen. Vervolgens leg ik uit wat ik voor je kan betekenen en hoe ik je bij dit proces kan ondersteunen.

Unieke combinatietrajecten Coaching/Reading/Healing op maat

Het is ook mogelijk om coaching te combineren met tarotreadingen en energetische behandelingen. Tarotreadingen kunnen ondersteunen bij bewustwordingsprocessen en kunnen je nieuwe inzichten geven.

Energie healing is erop gericht om ontwikkelingen en inzichten beter in je energiesysteem, je lichaam, te activeren en integreren. Je kan hierbij denken aan o.a. Reiki, energetische koorden verbreken, voorouderkarma helen, chakra’s opschonen en in balans brengen, ondersteuning bieden bij het verwerken van diepgewortelde angsten en trauma’s die in het lichaam liggen opgeslagen en blokkades veroorzaken. 

Meer lezen over onze Combinatietrajecten

Een Intakegesprek voor Coaching of Combinatietraject (60 min.) en bedraagt €72

Vrijblijvend meer informatie of direct een afspraak maken

Ik maak graag kennis met je!

Patti Smits van Body Spirit Balance

Ervaringsdeskundig op het gebied van HSP, bewustwording, mindset transformatie, awakening, healing & energiewerk, divineren & paranormale gaven, magie, lichtwerk & schaduwwerk, alleenstaand ouderschap en zelfstandig ondernemen.

 

Tarieven