GROEI IN BEWUST ZIJN

De ervaring leert dat mensen steeds meer behoefte krijgen aan het vinden van een betere balans in hun leven. Meer voldoening halen uit je werk en privéleven en groeien in zelfbewustzijn.

​Deze dingen zijn niet altijd makkelijk te realiseren. Waar begin je? En hoe? Vaak botsen onze gevoelens met onze gedachten en dat maakt het ons moeilijk om de juiste beslissingen te nemen. Want wanneer volg je je gevoel en wanneer kun je beter naar je verstand luisteren?

Bij Coachingsessies gaan we hier dieper op in. Hierbij maak ik gebruik van o.a. tarotreadingmethodes.

COACHING EN HEALING

Als het gewenst is, kan ik ook andere reading- en healingmethodes inzetten. Omdat bij blokkades in een ontwikkelingsproces healing of het verwijderen van ‘oude energieën’ wenselijk kan zijn, kan healing een onderdeel uitmaken van je persoonlijke groeiproces.

Door middel van healingtechnieken kan je systeem als het ware ge-reset worden naar de staat waarin het verkeerde voordat het negatieve energieën in zich opnam, om zo werkelijke verandering in je bewustzijn door te voeren. Hierdoor zul je sneller je innerlijke kracht hervinden en in staat zijn oude patronen te herkennen en los te laten wanneer deze je niet langer meer dienen.

Volgen