Coaching Body Spirit Balance

Mijn coaching is gericht op persoonlijke, intuïtieve of spirituele ontwikkeling.

Wil jij…

  • Ondersteuning bij persoonlijke en spirituele ontwikkeling
  • Je hooggevoeligheid als kracht leren gebruiken
  • Je intuïtieve gaven leren gebruiken
  • Slimmer en beter met je energie leren omgaan
  • Sneller je doelen vaststellen en verwezenlijken

Dan zijn mijn coachingsessies wat voor jou!

Jouw weg tot geluk en welzijn

Als persoonlijk en spiritueel coach help ik je jouw eigen antwoorden te vinden, voor een leven met meer geluk en welzijn.

Vaak volg je het stappenplan voor succes van iemand anders. In de hoop dat je hetzelfde succes kan behalen. Wanneer de resultaten uitblijven, word je geconfronteerd met teleurstelling en zelftwijfel.

Ik heb gemerkt dat het beter is om je eigen stappen naar succes en geluk te ontdekken. Maar dat het niet altijd makkelijk is om je eigen stem te volgen, wanneer je groot deel van je leven vooral naar anderen hebt geluisterd. Met mijn intuïtieve gaven help ik je connectie te maken met jouw innerlijke stem en intuïtie, zodat deze jou tot betrouwbare gids kunnen worden op je weg naar geluk en welzijn.

Hoogsensitiviteit als kracht

Als hoogsensitief persoon weet ik wat de valkuilen zijn als je hooggevoelig bent. En ik heb leren omgaan met hoogsensitiviteit, door te leren hoe energie werkt. En hoe je met energie werkt. Hoe je jouw eigen energie kan onderscheiden van die van een ander. En hoe je kan leren om je energie beter te beschermen en jouw hooggevoeligheid als kracht te gebruiken. Je krijgt begrijpelijke uitleg over energiewerk, ik bied je eenvoudige oefeningen die jou verder helpen en praktische tips om je energie te beschermen. 

Ook wanneer je paranormaal begaafd bent en dit graag wilt ontwikkelen, dan kan je hier veel aan hebben. Heb je vragen hierover? Stel ze gerust.

Flexibele coachingsessies op maat

Aangezien niemand hetzelfde is, werk ik met losse coachingsessies en niet met een standaard methode. Mijn doel is om jou zo snel mogelijk inzicht in jezelf te geven, zodat je de antwoorden vindt waarmee je verder kan.

Ik bied geen dure, standaard coachingstrajecten aan, omdat bij de juiste aanpak en instelling doelen zeer snel bereikt kunnen worden. Ik investeer graag in een langdurige relatie met mijn cliënten. Dat doe ik liever door je snel verder te helpen dan door je langer dan noodzakelijk een stappenplan te laten volgen.

Daarnaast zijn mensen te verschillend voor een “one-size-fits-all”-methode. Ik geloof in een flexibele aanpak bij het coachen van cliënten. 

Voordeel Body Spirit Balance

Jouw coachingstraject wordt naar wens en behoefte aangepast, dus je bent niet verplicht een vast programma te volgen. De coachingsessies zelf zijn ook heel flexibel. Soms heb je meer behoefte aan wekelijks contact van een uur en soms check je liever een paar keer per week een kwartier in (online/ telefoon). Sommigen voelen zich prettiger wanneer ze kunnen zitten en anderen maken graag een wandeling tijdens hun sessie. Dat is allemaal mogelijk! Iedereen verdient persoonlijke aandacht.

Coachingsessies vinden plaats op locatie, online of per telefoon. Intakegesprekken bij voorkeur op locatie.

Vrijblijvend meer informatie of direct een afspraak maken

Ik maak graag kennis met je!

Patti Smits van Body Spirit Balance