Coaching Body Spirit Balance

Mijn coaching is gericht op persoonlijke, intuïtieve of spirituele ontwikkeling.

Wil jij…

  • Ondersteuning bij persoonlijke en spirituele ontwikkeling
  • Je hooggevoeligheid als kracht leren gebruiken
  • Je intuïtieve gaven leren gebruiken
  • Slimmer en beter met je energie leren omgaan
  • Sneller je doelen vaststellen en verwezenlijken

Dan zijn mijn coachingsessies wat voor jou!

Jouw weg tot geluk en welzijn

Als persoonlijk en spiritueel coach help ik je jouw eigen antwoorden te vinden, voor een leven met meer geluk en welzijn.

Vaak volg je het stappenplan voor succes van iemand anders. In de hoop dat je hetzelfde succes kan behalen. Wanneer de resultaten uitblijven, word je geconfronteerd met teleurstelling en zelftwijfel.

Ik heb gemerkt dat het beter is om je eigen stappen naar succes en geluk te ontdekken. Maar dat het niet altijd makkelijk is om je eigen stem te volgen, wanneer je groot deel van je leven vooral naar anderen hebt geluisterd. Met mijn intuïtieve gaven help ik je connectie te maken met jouw innerlijke stem en intuïtie, zodat deze jou tot betrouwbare gids kunnen worden op je weg naar geluk en welzijn.

Hoogsensitiviteit als kracht

Als hoogsensitief persoon weet ik wat de valkuilen zijn als je hooggevoelig bent. En ik heb leren omgaan met hoogsensitiviteit, door te leren hoe energie werkt. En hoe je met energie werkt. Hoe je jouw eigen energie kan onderscheiden van die van een ander. En hoe je kan leren om je energie beter te beschermen en jouw hooggevoeligheid als kracht te gebruiken. Je krijgt begrijpelijke uitleg over energiewerk, ik bied je eenvoudige oefeningen die jou verder helpen en praktische tips om je energie te beschermen. 

Ook wanneer je paranormaal begaafd bent en dit graag wilt ontwikkelen, dan kan je hier veel aan hebben. Heb je vragen hierover? Stel ze gerust.

Flexibele coachingsessies op maat

Aangezien niemand hetzelfde is, werk ik met coachingstrajecten op maat. 

Voordeel Body Spirit Balance

Jouw coachingstraject wordt op maat gemaakt, naar jouw wens en behoefte. De coachingsessies zelf zijn ook heel flexibel. 

Coachingsessies vinden plaats in mijn Praktijk, te Tiel. 

Vrijblijvend meer informatie of direct een afspraak maken

Ik maak graag kennis met je!

Patti Smits van Body Spirit Balance