Coaching Body Spirit Balance

  • Meer voldoening uit het leven halen?
  • Sneller je doelen vaststellen en verwezenlijken?
  • Slimmer met je energie leren omgaan?

Dan zijn mijn Coachingsessies wat voor jou!

Mijn coaching is gericht op persoonlijke, intuïtieve of spirituele ontwikkeling.

Flexibele Coachingsessies op maat

Aangezien niemand hetzelfde is, werk ik met losse coachingsessies en niet met een standaard methode. Mijn doel is om jou zo snel mogelijk inzicht in jezelf te geven, zodat je zelf de antwoorden vindt waarmee je verder kan.

Ik bied geen dure, standaard coachingstrajecten aan, omdat bij de juiste aanpak en instelling doelen zeer snel bereikt kunnen worden. Ik investeer graag in een langdurige relatie met mijn cliënten. Dat doe ik liever door je snel verder te helpen dan door je langer dan noodzakelijk een stappenplan te laten volgen.

Daarnaast zijn mensen te verschillend voor een “one-size-fits-all”-methode. Ik geloof in een flexibele aanpak bij het coachen van cliënten. 

Voordeel Body Spirit Balance

Jouw coachingstraject wordt naar wens en behoefte aangepast, dus je bent niet verplicht een vast programma te volgen. De coachingsessies zelf zijn ook heel flexibel. Soms heb je meer behoefte aan wekelijks contact van een uur en soms check je liever een paar keer per week een kwartier in (online/ telefoon). Sommigen voelen zich prettiger wanneer ze kunnen zitten en anderen maken graag een wandeling tijdens hun sessie. Dat is allemaal mogelijk! Iedereen verdient persoonlijke aandacht.

Coachingsessies vinden plaats op locatie, online of per telefoon. Intakegesprekken bij voorkeur op locatie, onder voorwaarden van de corona-richtlijnen.

Vrijblijvend meer informatie of direct een afspraak maken

Ik maak graag kennis met je!

Patti Smits van Body Spirit Balance