Body Spirit Balance biedt de unieke mogelijkheid om coaching te combineren met tarotreadingen en energetische behandelingen of afstemmingen.

energetische behandelingen reiki chakra balans

Combinatietraject op maat

Deze persoonlijke ondersteuning bestaat uit een combinatie van diensten. Deze combinatie kan bestaan uit tarotreadingen voor het verkrijgen van inzicht bij bewustwordingsprocessen, coaching om een heilzame mindset te creëren en energiewerk om veranderingen in je energielichaam makkelijker en comfortabeler te laten verlopen.

Tijdens de intake bespreken we jouw behoeftes en de mogelijkheden om jou te ondersteunen bij je persoonlijke ontwikkelingsproces.

We gaan samenwerken om jou in je kracht te zetten en je persoonlijke balans te vinden. En, als je dit wenst, leer ik je technieken om je energie beter in balans te houden.

De Energie behandelingen/ healing is erop gericht om ontwikkelingen en inzichten beter in je energiesysteem, je lichaam, te integreren en activeren. Je kan hierbij denken aan o.a. Reiki, energetische koorden verbreken, (voorouder)karma helen, chakra’s opschonen en in balans brengen, ondersteuning bieden bij het verwerken van diepgewortelde angsten en trauma’s die in het lichaam liggen opgeslagen en blokkades veroorzaken.

Tarieven

Afspraak maken of meer informatie opvragen

Intuïtieve ontwikkeling

Persoonlijk Coachingstraject Intuïtieve ontwikkeling

In een persoonlijk 6-maanden combinatietraject, begeleid ik je bij jouw ontwikkeling in intuïtieve vaardigheden. Ondersteunend geef ik energetische afstemming/healing op maat, om jouw energie beter in balans te brengen en je weer sterk in je energie te zetten.

Energie afstemming/healing is erop gericht om ontwikkelingen en inzichten beter in je energiesysteem, je lichaam, te activeren en integreren. Je kan hierbij denken aan o.a. Reiki, energetische koorden verbreken, voorouderkarma helen, chakra’s opschonen en in balans brengen, ondersteuning bieden bij het verwerken van diepgewortelde angsten en trauma’s die in het lichaam liggen opgeslagen en blokkades veroorzaken.

Dit persoonlijk traject wordt flexibel op jouw wensen en doelen afgestemd. We doen 1 sessie (90 min.) per maand, zodat je voldoende tijd hebt om energie en kennis te integreren. Iedere sessie evalueren we het voorgangsproces, jouw ervaringen en wensen.

Tarieven

Afspraak maken of meer informatie opvragen

own your energy energetische empowerment sessies
Energetische Afstemmingen
OWN YOUR ENERGY | Energetische empowerment in 3 behandelsessies

S.1 Sterk in je kracht komen met een intense grondingssessie (aarden en energie laten stromen)

S.2 Energetische koorden verbreken die je ontwikkeling belemmeren. Stagnerende energie opschonen en persoonlijke energie terughalen.

S.3 Chakra’s in balans brengen. Opschonen en activeren.

Tarieven

Afspraak maken of meer informatie opvragen