COACHING, HEALING EN COMBINATIE TARIEVEN 
TAROT TARIEVEN

Body Spirit Balance biedt tarotreadingen voor particulieren 1-op-1 en online via Zoom/Teams. Body Spirit Balance Praktijk, Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel. Body Spirit Balance biedt ook tarotreadingen op locatie, voor zakelijke en particuliere klanten. Informeer naar de mogelijkheden.

TAROTREADING

Privé-consult Online (Zoom)

30 minuten  € 33

 
Na de tarotreading ontvang je, op aanvraag, een foto van de tarotkaartlegging en een link naar de opname. Dan kan je de tarotreading altijd nog een keer beluisteren.
 
Persoonlijk privé-consult 1:1 (BSB Praktijk in Tiel)

60 minuten  € 65

Afspraak maken

TAROTREADINGEN OP LOCATIE (P.O.A.)
tarotreading op locatie
 
Heb je een leuk evenement en wil je jouw gasten iets bijzonders cadeau geven? Of wil je als ondernemer of winkelier jouw klanten iets bijzonders bieden? Ik geef tarotreadingen op locatie voor zakelijke en particuliere klanten. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ook als je een leuk idee hebt voor een samenwerking.
 
tarotreading op locatie Wiezewasjes
 

ONDERSTEUNING VOOR TAROTREADERS (P.O.A.)

Ben je tarotreader (in spé) en wil je een second opinion over jouw kaartlegging? Ik bied andere tarotreaders, zowel beginners als gevorderden, advies en ondersteuning bij tarotkaartleggingen en tarotduidingen. Liever privéles? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

tarotreader

GASTSCHRIJVER VOOR JOUW (ONLINE) MAGAZINE OF BLOG

Zoek je een gastschrijver voor jouw (online) magazine of blog? Ik schrijf artikelen over bewustwording, mindset, intuïtieve ontwikkeling, spiritualiteit, tarot. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ook als je een leuk idee hebt voor een samenwerking.