UITGEBREIDE ALGEMENE TAROTREADING

Uitgebreide Algemene TarotreadingDe Uitgebreide Algemene Tarotreading geeft je inzicht in actuele tendensen en aandachtspunten m.b.t. je huidige leven. De reading geeft inzicht in de invloed die zaken in je onbewustzijn hebben op hoe je momenteel je leven ervaart. Als je tegen bepaalde zaken aanloopt en je weet niet wat de oorzaak kan zijn en hoe deze op te lossen, dan geeft deze reading zeker meer helderheid.

Deze reading is zeer geschikt wanneer je voor jezelf de echte vraag die je hebt, moeilijk kunt formuleren. Maar ook als je wel een duidelijke vraag hebt, geeft deze reading de antwoorden die je nodig hebt om verder te kunnen.

Uitgebreide Algemene Tarotreading  € 49


ADVIES TAROTREADING A.

Adviesreading Hoefijzer leggingDeze Hoefijzer Legging geeft Advies bij een specifieke vraag. De reading geeft inzicht in de ondersteunende en belemmerende factoren zijn. En vertelt hoe je het beste met deze situatie omgaat.

Geef liefst een korte beschrijving van de situatie en formuleer de vraag zo specifiek mogelijk.

Bijvoorbeeld “Wat kan ik doen om dit [proces of situatie] positief te beïnvloeden?”

Advies Tarotreading A.  € 24


ADVIES TAROTREADING B.

Deze JA/NEE LAdviesreading B - ja of neeegging is zeer geschikt om inzicht te geven in hoe de situatie zich zal ontvouwen wanneer je iets wel of niet doet. Zowel de ‘ja’-kant als de ‘nee’-kant worden belicht. Hierdoor zal je weten welke keuze voor jou op dit moment het beste is.

Probeer een korte schets van de situatie te geven, waar je op hoopt en waar je bang voor bent (in het ergste geval) en wat je 2 keuzes zijn waartussen je twijfelt.

Adviesreading B.  [JA / NEE legging]  €24


WEEKREADING

weekreading

Deze weekreading geeft je inzicht in wat je de komende week kunt verwachten en hoe je hier het beste mee om kan gaan.

  • Wat is het focuspunt voor de komende week?
  • Wat zijn de uitdagingen, obstakels of de aandachtspunten die aan bod komen? Waarmee krijg ik te maken?
  • Op welke wijze pak ik dit het beste aan? Wat is het advies?

Weekreading  € 19


MAANDABONNEMENT WEEKREADINGEN

Iedere week automatisch een Weekreading in je mailbox ontvangen? Dan is dit Maandabonnement wat voor jou! 

€ 69  p/maand  (t.w.v. € 76!) 4 x Weekreading automatisch in de mail

Maandelijks opzegbaar! 2 Weken voor het einde van de loopmaand op te zeggen.


MAANDREADING

Uitgebreide MaandreadingDeze uitgebreide Maandreading geeft je inzicht in wat je kan verwachten de komende maand en hoe je de zaken het beste kunt aanpakken.

Deze legging geeft informatie over de algemene tendens van de komende maand, waarbij iedere week afzonderlijk uitgelicht wordt.

  • De algemene tendens van de komende maand
  • Plus 4x Specifieke Weekreadingen (T.w.v. €76 !)

Maandreading  € 65


ABONNEMENT MAANDREADINGEN

Wil je 6 maanden of 12 maanden lang iedere maand automatisch een Maandreading in je mailbox ontvangen? Neem dan een Abonnement Maandreadingen. Geen opzegtermijn! Abonnement stopt automatisch na looptijd.

€ 360  Halfjaarabonnenment Maandreadingen (6x t.w.v. €390!)
€ 699 Jaarabonnement Maandreadingen (12x t.w.v. €780!)

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld. Na de aanmelding voor een reading, ontvang je een betaalverzoek via WhatsApp of e-mail (naar keuze) voor een Veilige betaling met iDeal of Paypal. Bij de aanmelding kun je jouw voorkeur opgeven.