Feestdagen stress

Vind jij de feestmaanden ook zo stressvol? Je holt van hot naar haar om voor iedereen cadeaus te kopen, de beste ingrediënten te vinden voor het kerstdiner en je huis aan kant te brengen voor de visite. En het liefst zou je een mini-vakantie boeken om weer op te laden.

kerstdrukte

Helaas zijn tijd en rustmomenten schaars tijdens de feestdagen. Een Reiki of Energetische behandeling biedt uitkomst. Het is een effectief middel om in een korte tijd te ontspannen en op te laden. Zodat je weer fris en gezellig voor de dag komt.

kortingsactie december januari

Tijdelijke Actie

De feestmaanden zijn al duur genoeg, dus krijg je korting als je nu een Energetische/Reiki behandeling bij ons boekt voor de maand december of januari. Je betaalt tijdelijk geen €72 maar €65 !

Boek nu direct

Cadeautip!

Je kan natuurlijk ook een behandeling cadeau geven. Gun je geliefde of vriend/in de luxe van een Energetische behandeling bij BSB, zodat hij/zij helemaal kan ontspannen en opladen tijdens of na de drukke feestmaanden. Met een ontspannen partner, ben je zelf ook verzekerd van een ontspannen feestmaand.

Direct boeken

Gun jezelf , of een ander, de luxe van een energetische behandeling bij Body Spirit Balance! Een weldaad voor lichaam en geest.

Meer informatie over de behandelingen

 

Disclaimer

Aanbevolen berichten

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *