TAROT LEREN | Hoe begin je ermee?

Tarot, Lenormand en Orakelkaarten | De verschillen

Mijn Tarot e-boek 
Tarot handboek cover

Met mijn Handboek Kleine Arcana kan je direct met de tarotkaarten aan de slag om jouw antwoorden te vinden, zonder voorkennis of ervaring met de tarot.

Op beknopte wijze wordt de essentie van elke kaart van de kleine arcana beschreven. Geschikt voor beginners, omdat je niet overspoeld wordt door een overvloed aan betekenissen. Geschikt voor de ervaren tarotlezers, omdat betekenissen gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling. Dit boek biedt een goede basiskennis voor de Tarot in zijn geheel.

Bekijk de video’s op mijn YouTube kanaal
TAROTCURSUS

Tarot leren van een tarotprofessional? Op dit moment staat er geen cursus op de planning.

Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer de nieuwe cursusdata bekend zijn? Meld je dan hieronder aan, als je dat nog niet gedaan hebt.

PRIVÉLES

Liever privéles? Dat kan natuurlijk ook. Ik geeft privéles tarot kaartleggen, voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu een absolute beginner bent, weleens een cursus gevolgd hebt of al ervaring hebt met tarotkaartleggingen voor jezelf of anderen. In overleg bepalen we wat jij wilt leren en hoeveel lessen je hiervoor nodig hebt. Ik pas de lessen aan op jouw niveau en aan jouw hulpvraag. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

SECOND OPINION

Leg jij al tarotkaarten voor jezelf of voor anderen, maar twijfel je over jouw duidingen, dan kan je mij benaderen voor een second opinion over een legging. Het tarief is gelijk aan dat van een Tarotreading.

WORKSHOP

Met een groep vriendinnen een tarotworkshop aanvragen? Neem contact met mij op om jouw/jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken.

ZAKELIJK

Neem contact met mij om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor samenwerkingsverbanden.

TAROT BLOGPOSTS