TAROT LEREN | Hoe begin je ermee?
Tarot, Lenormand en Orakelkaarten | De verschillen
TAROTCURSUS

Tarot leren van een tarotprofessional? Schrijf je nu in.

Februari 2023 start ik de Cursus Tarot lezen in Tricht en Tiel. Verder lezen

Eerst Kennismaken

10 januari 2023 Zal ik bij de DDD-avond in het Dorpshuis in Tricht, West-Betuwe, vertellen over mijn werk als tarotreader. Dan leg ik uit wat Tarot is en hoe ik het toepas in mijn werk. Maak van deze gelegenheid gebruik om met mij en mijn werk kennis te maken. Je bent van harte welkom. Entree is GRATIS.

De lessen bij Stichting LifeJoy in Tiel starten een week later. Precieze data en tijden volgen nog. Vooraf geef ik in Tiel een Introductie Workshop Tarot. Dat geeft je de gelegenheid om met mij en de Tarot kennis te maken. Houd de Nieuwsbrief in de gaten als je hieraan mee wilt doen.

Wil je bovenaan de cursistenlijst gezet worden, neem direct contact met mij op en krijg eerste keus. Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer de precieze data en tijden bekend zijn? Meld je dan hieronder aan, als je dat nog niet gedaan hebt. 

 

 

Met mijn Handboek Kleine Arcana kan je direct met de tarotkaarten aan de slag om jouw antwoorden te vinden, zonder voorkennis of ervaring met de tarot.

Op beknopte wijze wordt de essentie van elke kaart van de kleine arcana beschreven. Geschikt voor beginners, omdat je niet overspoeld wordt door een overvloed aan betekenissen. Geschikt voor de ervaren tarotlezers, omdat betekenissen gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling. Dit boek biedt een goede basiskennis voor de Tarot in zijn geheel. 

 

 

PRIVÉLES

Liever privéles? Dat kan natuurlijk ook. Ik geeft privéles tarot kaartleggen, voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu een absolute beginner bent, weleens een cursus gevolgd hebt of al ervaring hebt met tarotkaartleggingen voor jezelf of anderen. In overleg bepalen we wat jij wilt leren en hoeveel lessen je hiervoor nodig hebt. Ik pas de lessen aan op jouw niveau en aan jouw hulpvraag. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

SECOND OPINION

Leg jij al tarotkaarten voor jezelf of voor anderen, maar twijfel je over jouw duidingen, dan kan je mij benaderen voor een second opinion over een legging. Het tarief is gelijk aan dat van een Tarotreading.

WORKSHOP

Met een groep vriendinnen een tarotworkshop aanvragen? Neem contact met mij op om jouw/jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken.

TAROT BLOGPOSTS