TAROT LEREN | Hoe begin je ermee?
Tarot, Lenormand en Orakelkaarten | De verschillen

Met mijn Handboek Kleine Arcana kan je direct met de tarotkaarten aan de slag om jouw antwoorden te vinden, zonder voorkennis of ervaring met de tarot.

Op beknopte wijze wordt de essentie van elke kaart van de kleine arcana beschreven. Geschikt voor beginners, omdat je niet overspoeld wordt door een overvloed aan betekenissen. Geschikt voor de ervaren tarotlezers, omdat betekenissen gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling. Dit boek biedt een goede basiskennis voor de Tarot in zijn geheel. 

TAROTCURSUS

Wil je weten wanneer de nieuwe tarotcursus start? Meld je hieronder aan. Je krijgt direct bericht wanneer de inschrijving opent, zodat je jouw plaats zo snel mogelijk kan reserveren.

 

 

PRIVÉLES

Liever privéles? Dat kan natuurlijk ook. Ik geeft privéles tarot kaartleggen, voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu een absolute beginner bent, weleens een cursus gevolgd hebt of al ervaring hebt met tarotkaartleggingen voor jezelf of anderen. In overleg bepalen we wat jij wilt leren en hoeveel lessen je hiervoor nodig hebt. Ik pas de lessen aan op jouw niveau en aan jouw hulpvraag. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

SECOND OPINION

Leg jij al tarotkaarten voor jezelf of voor anderen, maar twijfel je over jouw duidingen, dan kan je mij benaderen voor een second opinion over een legging. Het tarief is gelijk aan dat van een Tarotreading.

WORKSHOP

Met een groep vriendinnen een tarotworkshop aanvragen? Neem contact met mij op om jouw/jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken.

TAROT BLOGPOSTS