Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de kaarten. Vanaf het moment dat ik tarotkaarten tot mijn beschikking kreeg, heb ik me erop toegelegd alle ins en outs hierover te leren. Inmiddels werk ik al meer dan 20 jaar met de Tarot, ik geef tarotreadingen en workshops. Door de ontwikkeling van mijn intuïtieve gaven, heb ik geleerd dat niet alle kennis uit boeken te halen valt. Ik heb geleerd op mijn intuïtie en mijn spirituele gidsen te vertrouwen om een echt waardevolle reading te kunnen geven.

Naast kaartreadingen, ben ik mij de afgelopen jaren tevens gaan richten op het geven van Energetische healing. Ik heb ontdekt dat waar je met een reading de boodschap hoort, je deze met een healing kan voelen. Een energetische healingsessie kan op zichzelf staan, maar ook een aanvulling zijn op een reading of coachingstraject. Omdat je met een healing de opgedane kennis uit een reading in je systeem kan ‘vast’zetten, waardoor transformatie in je leven sneller kan plaatsvinden. Wil je hier meer over weten, dan verwijs ik je graag naar de betreffende pagina’s op mijn website.

Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Graag tot ziens!

Patti

p.s. Wil je nog meer over mij weten, dan stel ik voor dat je mijn blog leest. En als je een reactie achterlaat, dan leer ik jou ook beter kennen 😉

Volgen