Welkom

Mijn naam is Patti Smits, Tarot professional met meer dan 20 jaar ervaring met de Tarot. Met mijn tarotreadingen help ik mensen bij het vinden van antwoorden op vragen waarmee ze zitten. Dat kan zijn op gebied van privé, werk of op het gebied van persoonlijke of spirituele ontwikkeling. Mijn Tarotreadingen en Coaching zijn erop gericht om jou in je kracht te zetten. Door je dichter bij jezelf te brengen en wat jou gelukkig zal maken. Want je hoeft het niet alleen te doen!

Ik draag mijn kennis en enthousiasme graag over, in mijn workshops en met de artikelen die ik schrijf op mijn website. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, meld je aan voor de Nieuwsbrief, dan mis je niks!

Uit ervaring weet ik, dat je als hoogsensitief persoon tegen nogal wat muren aanloopt tijdens je leven. Zeker wanneer je niet in lijn met jezelf leeft. Jezelf zo hard ontkennen, dat je er ziek van wordt. Totdat ik een depressie als tiener en een ‘wake-up call’ als volwassene verder was en ik besefte dat ik het radicaal anders moest gaan doen.

Ik heb op veel momenten in mijn leven ervaren, ook door diepe dalen, dat er een liefdevolle energie is in het universum waar je op kunt steunen en vertrouwen. En dat die energie ook door jou zelf stroomt en je verbindt met alles en iedereen om je heen. Het is door die energie dat ik ben wakker geschud, als het ware.

Toen ik mijn focus verlegde, kwam ik tot de ontdekking dat het leven geen gevecht is. Alleen een innerlijke strijd, zolang je dit toestaat.

Pas wanneer je jezelf echt leert kennen en je leert hoe energie werkt en op welke wijze je verantwoordelijk bent voor je eigen energie, krijg je inzicht in wat je belemmert en blokkeert in je leven. Dan besef je, dat je het beste voor jezelf mag verwachten en krijg je alle vertrouwen terug die je ooit bent kwijtgeraakt. Graag help ik jou ditzelfde vertrouwen terug te brengen in jouw leven. Want wanneer je in lijn leeft met jezelf, met hoe je bedoeld bent te zijn, heb je Body Spirit Balance.

Graag hoor ik of jij je in dit verhaal herkent of juist niet. Welke ervaring wil jij delen? Laat een reactie achter.

Wil jij ook het antwoord vinden op jouw vragen of meer inzicht krijgen in jezelf? Maak dan nu een afspraak voor een Tarotreading.

Hartelijke groet,

Patti

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *