Wat ik voor jou kan betekenen
Heb je vragen over jouw liefdesleven, privéleven, werk of sta je voor een moeilijke keuze. Dan geef ik jou meer inzicht in jouw situatie, verleden, heden en toekomst.
Inzicht in omstandigheden en weten wat er kan gebeuren als je iets wel of niet doet, helpen je bij het maken van de juiste keuze.
 
Daarnaast geef ik advies en ondersteuning bij je persoonlijke of spirituele ontwikkeling. En help ik je graag om het licht en de kracht in jezelf te laten hervinden.
 
Ik geef mijn tarotreadingen online, telefonisch of op locatie. 

Neem contact met mij op voor een afspraak of meer informatie.

Mijn werkwijze

Tijdens ons gesprek stem ik af op jouw energie. Voor het beantwoorden van jouw vragen gebruik ik mijn gaven en de kaarten. Boodschappen komen door als gevoelens, beelden en teksten. Ik werk samen met lichtgidsen/engelen om jou informatie te geven op de liefdevolle wijze die je verdient. Altijd eerlijk en zonder oordeel. 

In het kort over mij

Mijn naam is Patti en ik ben geboren met paranormale gaven. Ik ben professioneel tarotreader en tarotkaarten zijn al meer dan 20 jaar mijn favoriete divinatievorm. Daarnaast werk ik als persoonlijk en spiritueel coach. Met mijn spirituele gaven en brede levenservaring, help ik jou graag om antwoorden te vinden op jouw vragen.

Ik ben ervaringsdeskundig op het gebied van HSP, ontwaken, energiewerk & magie, divineren, lichtwerk en zelfstandig ondernemen.

Ik beantwoord jouw vragen over liefde, privéleven, werk en over persoonlijke of spirituele ontwikkeling.
Voordelen van een tarotreading:

  • Antwoord op jouw vragen over liefde, relaties, werk en privéleven
  • Inzicht in verleden, heden en toekomst
  • Inzicht in keuzes en resultaten
  • Snellere besluitvorming
  • Inzicht in jezelf en in anderen
  • De mogelijkheid je doelen sneller te bereiken
  • Inzicht in pijnpunten en blokkades
  • Bevestiging of je op de goede weg bent
  • Advies
De toekomst staat niet vast en is afhankelijk van jouw keuzes. Je hebt zelf je toekomst in handen.

Veel mensen denken bij een tarotreading of kaartlegging aan een traditionele waarzegster die zegt hoe je toekomst eruit zal zien. Mijn tarotreadingen geven je meer informatie, dan alleen over je toekomst. De toekomst staat namelijk niet vast, maar is afhankelijk van de keuzes die je maakt.

Met de informatie die ik geef, kan de je zelf bepalen welke richting je op wilt. Ik kan vertellen wat er gebeurt als je iets wel of niet doet. Zodat je sneller beslissingen kan nemen die jouw gewenste uitkomst bieden. 

Door mijn intuïtieve en helderziende gaven kan ik met de kaarten blokkades en pijnpunten aan de oppervlakte brengen, die je verhinderen om je wens of doel te realiseren. Hiervoor hoef je niet in de kaarten te ‘geloven’. Ook jouw religieuze achtergrond doet er niet toe. De kaarten zijn voor mij een hulpmiddel, zoals je een gereedschap hanteert.

Neem contact met mij op voor vrijblijvend meer informatie.

 Aanbod & Tarieven

 

Disclaimer