TAROT Handboek | kleine arcana (e-boek)

11,11

Wil jij meer inzicht in jezelf of in een bepaalde situatie? Wil jij weten welke keuzes tot succes leiden? Met dit Tarot Handboek kan je direct met de tarotkaarten aan de slag om jouw antwoorden te vinden, zonder voorkennis of ervaring met de tarot. Op beknopte wijze wordt de essentie van elke kaart van de kleine arcana beschreven.

Geschikt voor beginners, omdat je niet overspoeld wordt door een overvloed aan betekenissen. Geschikt voor de ervaren tarotlezers, omdat betekenissen gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling. Dit boek biedt een goede basiskennis voor de Tarot in zijn geheel. Met een eenvoudige kaartlegging en tips om de kaarten te duiden.

Tarotkaarten niet inbegrepen
Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

TAROT Handboek | kleine arcana door Patti Smits
E-boek in pdf-versie
Wil jij meer inzicht in jezelf of in een bepaalde situatie? Wil jij weten welke keuzes tot succes leiden?

Met dit Handboek Kleine Arcana kan je direct met de tarotkaarten aan de slag om jouw antwoorden te vinden, zonder voorkennis of ervaring met de tarot. Op beknopte wijze wordt de essentie van elke kaart van de kleine arcana beschreven.

Geschikt voor beginners, omdat je niet overspoeld wordt door een overvloed aan betekenissen. Geschikt voor de ervaren tarotlezers, omdat betekenissen gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling. Dit boek biedt een goede basiskennis voor de Tarot in zijn geheel. Met een eenvoudige kaartlegging en tips om de kaarten te duiden.

De 56 kaarten van kleine arcana staan voor onderwerpen waar je dagelijks mee te maken krijgt en waarop je zelf invloed kunt uitoefenen. Ze vormen de basis van het tarotdeck en zijn afgeleid van gewone speelkaarten. Anders dan de 22 kaarten van de grote arcana, die een latere aanvulling zijn en een andere opbouw hebben.

Door een logische structuur aan te brengen in de manier om betekenissen te onthouden, is dit boek ontstaan. Eerst als naslagwerk voor de auteur zelf en nu beschikbaar voor iedereen die meer wilt halen uit haar of zijn kaartleggingen.

De auteur

Patti Smits is een tarotprofessional met meer dan 20 jaar ervaring met de tarot. Ze geeft tarotreadingen, tarotworkshops en schrijft over tarot, intuïtie en mindset. Daarnaast is ze intuïtief coach en begeleidt mensen bij hun spirituele en intuïtieve ontwikkeling.

NAWOORD van de auteur
Waarom dit boek?

Over Tarot is al heel veel geschreven. Veel boeken over Tarot geven uitgebreide informatie over de oorsprong van tarot, over de kaartbetekenissen en sommigen gaan nog veel dieper in op de symboliek van de tarot. Als beginner, maar vaak ook als gevorderde, kan je hierdoor nogal overweldigd raken. Er zijn zoveel betekenissen en zoveel visies op tarot. Waar moet je beginnen? En hoe onthoud je alles?

Dat gevoel had ik dus ook toen ik begon met de tarot te leren, meer dan 20 jaar geleden. Toen besloot ik een manier te bedenken om meer logica en samenhang in de kaartbetekenissen te vinden. Iets waardoor ik niet letterlijk een boek uit mijn hoofd hoefde te leren. En een manier waarmee ik alle soorten kaarten kan duiden, ook de kaarten waarop geen symboliek gebruikt wordt, zoals een pip tarotdeck of gewone speelkaarten.

Zo heb ik een methode bedacht om kaartnummering met kaartcategorie te combineren om kaartbetekenissen te vormen. Deze methode is vooral geschikt voor de kaarten van de kleine arcana, vanwege de opbouw van de kaarten, die overeenkomt met die van de gewone speelkaarten. Met deze methode en mijn jarenlange ervaring heb ik beknopte kaartbetekenissen geformuleerd, die toch het hele spectrum van de kaarten weergeven en een goede basis vormen voor je eigen interpretaties.

Om het beknopt en duidelijk te houden, ben ik in dit boek uitgegaan van de betekenissen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het is een handig hulpmiddel wanneer je voor jezelf of voor anderen de kaarten legt. Ik wens je veel plezier met dit boek en je tarotkaarten.

Hartelijke groet, Patti

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.