REIKI & ENERGETISCHE HEALING

Behandelingen voor diepgaande ontspanning, ont-stressen en opladen. Reiki e.a. Healingtechnieken geven krachtige ondersteuning bij het natuurlijke helingsproces van lichaam en geest. Zowel 1-op-1, als behandelingen op afstand.

WAT IS REIKI ?

Reiki is bij uitstek een waardevolle én beproefde healingtechniek, die uitgaat van het zelf-herstellend vermogen van het lichaam. Reiki is het Japanse woord voor de alles omvattende en alles doordringende levensenergie. Het woord Reiki bestaat uit de Japanse karakters Rei en Ki.

Rei betekent universeel of onbegrensd en Ki betekent levensenergie of vitale kracht. Reiki betekent dus Universele Levensenergie. Elk levend wezen, “mens, dier, boom, plant”, is met de Universele Levensenergie bezield.

Bij Reiki wordt genezende levensenergie doorgegeven door handoplegging. De Reiki-behandelaar laat energie door zijn handen stromen en legt ze op bepaalde plaatsen op het lichaam van de cliënt 

REIKI BEHANDELINGEN

Bij een Reiki behandeling leg ik de handen op om energie over te dragen. Je houdt je kleren aan. Bij een Reiki behandeling is fysieke aanraking niet persé nodig, dus als je dit niet prettig vindt, dan houd ik daar rekening mee. 

REIKI OP AFSTAND

Energie kent geen tijd of plaats, dus is het ook mogelijk om op afstand (van tijd en ruimte) te behandelen.  Afspraak maken

healing-energetische-behandelingen-reiki

HEALING

Healing  is een holistische benadering voor herstel. Door healing wordt de energie die door het lichaam stroomt, teruggebracht naar haar natuurlijke en weldadige staat van zijn. Healing kan de natuurlijke balans te herstellen door energetische blokkades weg te nemen en de energie weer te laten stromen door je lichaam.

Healing beperkt zich dus niet tot het fysieke lichaam, maar brengt lichaam én geest in balans. 

Kleine lichamelijke ongemakken laten je merken dat lichaam en geest niet in balans zijn.

Al voelt dit oncomfortabel, dit betekent dat je lichaam goed functioneert. Want het waarschuwt je immers dat je aandacht gevraagd wordt, zodat je hierop actie kan ondernemen. Als je langdurig de natuurlijke waarschuwingssignalen van je lichaam negeert, dan kunnen deze kleine ongemakken in serieuze kwalen veranderen.

Wanneer je innerlijke balans verstoord is, ben je vaak gevoeliger voor externe prikkels. Je reageert misschien emotioneler en je bent sneller moe. Vaak voel je minder controle over je gedachten of over je leven in het algemeen. 

Healing bij emotionele verwerkingsprocessen en persoonlijke groei

Om je goed te voelen, is het belangrijk dat je zowel lichamelijk als geestelijk in orde bent. Ze zeggen niet voor niks “Een gezonde geest in een gezond lichaam”. Zo kunnen, bijvoorbeeld, emoties die lange tijd opgesloten zitten in je lichaam zelfs gezondheidsproblemen veroorzaken. Emoties zijn namelijk energie in ‘motion’ of beweging. Op het moment dat deze energie niet meer stroomt, spreek je van negatieve energie, die na verloop van tijd voor steeds meer blokkades kan zorgen.

Door energetische healing zijn energetische blokkades vaak goed te verwijderen, zonder dat je hoeft te weten hoe en waarom deze blokkades zijn ontstaan. Als er informatie lag opgeslagen die belangrijk voor je groeiproces is, dan komt deze tijdens of na de healing behandeling vanzelf boven.

Specifieke wensen en ervaring bespreken

Als er tijdens de behandeling bepaalde zaken naar boven komen, dan is er na  de behandeling tijd om deze te bespreken, als je daar behoefte aan hebt. Ook mag je vóór een energetische behandeling aangeven als er een specifiek aandachtspunt is waarbij ik je energetisch kan ondersteunen. 

ENERGETISCHE BEHANDELINGEN

Bij het geven van Energetische behandelingen, combineer ik verschillende behandeltechnieken om mijn cliënten effectief te ondersteunen in lichamelijke en geestelijke helingsprocessen. Energetische behandelingen kunnen ook ingezet worden ter ondersteuning van persoonlijke groeiprocessen en coachingssessies. Kijk voor meer informatie hierover bij mijn Combinatietrajecten.

Afspraak maken

ENERGETISCHE AFSTEMMINGEN
own your energy energetische empowerment sessies
OWN YOUR ENERGY | Energetische empowerment
In 3 behandelsessies versterken we jouw persoonlijk krachtveld

S.1 Sterk in je kracht komen met een intense grondingssessie. 

S.2 Energetische koorden verbreken die voortgang en groei verhinderen. 

S.3 Chakra’s in balans brengen. 

Afspraak maken of meer informatie opvragen

Voor de behandeling

Allereerst zal ik luisteren naar jouw wensen en verwachtingen met betrekking tot de Energetische behandeling. Dan leg ik uit wat ik voor je kan doen en vervolgens start ik de behandeling.

Bij een Energetische behandeling leg ik de handen op om energie over te dragen. Je houdt je kleren aan. Bij een Energetische behandeling is fysieke aanraking niet persé nodig, dus als je dit niet prettig vindt, dan houd ik daar rekening mee. 

Afspraak maken

Energetische Healing op afstand of een stoelbehandeling behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Na de behandeling

ZO HAAL JE HET BESTE UIT DE BEHANDELING

  • extra rust inlassen
  • lichte maaltijden gebruiken
  • fruit eten en voldoende water of kruidenthee drinken
  • liefst geen alcohol of vette snacks (je kan ook gevoeliger reageren op alcohol)

WAAR JE VERDER REKENING MEE MOET HOUDEN

  • Je kan gevoeliger zijn op emotioneel vlak en qua zintuigen, of te maken krijgen met onverwerkte emoties.
  • Gun jezelf de tijd en rust om dit te verwerken;
  • het is geen goed idee om een behandeling te ondergaan vlak voor/tijdens een drukke, uitdagende dag.
  • Frequentere gang naar de wc; dit is een manier om afvalstoffen af te voeren die zijn vrijgekomen door de behandeling. Drink extra water of kruidenthee om dit proces te ondersteunen.
Gronden-de-kern-van-jouw-kracht
Voorkomen is beter dan genezen

Een goede gronding is noodzakelijk om in balans te blijven. Lees hier meer over gronden, de kern van jouw kracht.  

TARIEVEN

Reiki behandeling, los  (60 min.)  € 72

Energetische healing, los (60 min.) € 72

Reiki op afstand, los (30 min. incl.intake) € 35

OVERIGE TARIEVEN

Disclaimer