tarotcursus
Start Tarotcursus 2023

Tot mijn grote vreugde kan ik jullie vertellen dat ik in februari 2023 start met een nieuwe cursus op 2 locaties, in Tricht en in Tiel.

Cursus Tarot lezen

Wil jij graag tarot leren, maar zie je op tegen urenlang studeren? In deze tarotcursus leer je een systeem die logica en structuur aanbrengt bij het vormen van kaartbetekenissen. Hierdoor krijg je tarot kaartlezen makkelijker onder de knie, zonder dat je boekwerken uit je hoofd hoeft te leren.

tarotreading

Leer vol zelfvertrouwen de tarot kaartbetekenissen duiden

Deze tarotcursus is erop gericht om jou vol vertrouwen de tarotkaarten te leren duiden. Je leert in deze tarotcursus te vertrouwen op je intuïtie en je ontwikkelt vaardigheden en inzichten om de kaarten te leren duiden.

Unieke lesmethode

In mijn lesmethode combineer ik 3 elementen die van jou een zelfverzekerde tarotreader maken:

  1. Je leert een methode waarmee je de kaarten kan duiden, zonder dat je enorm veel betekenissen uit je hoofd hoeft te leren.
  2. Je leert technieken waarmee je jouw intuïtie versterkt, zodat je meer kan vertrouwen op eigen inzicht en interpretatie van een kaartlegging.
  3. Je leert praktijkgericht in een kleine groep, zodat je vele aandacht en hulp krijgt bij jouw persoonlijke leerproces.

Is deze tarotcursus wat voor jou? Lees verder

Eerst Kennismaken

10 januari 2023 Zal ik bij de DDD-avond in het Dorpshuis in Tricht vertellen over mijn werk als tarotreader. Dan leg ik uit wat Tarot is en hoe ik het toepas in mijn werk. Maak van deze gelegenheid gebruik om met mij en mijn werk kennis te maken. Je bent van harte welkom. Entree is GRATIS.

De lessen bij Stichting LifeJoy in Tiel starten een week later. Precieze data en tijden volgen nog. Vooraf geef ik in Tiel een Introductie Workshop Tarot. Dat geeft je de gelegenheid om met mij en de Tarot kennis te maken. Houd de Nieuwsbrief in de gaten als je hieraan mee wilt doen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op.

Aanbevolen berichten

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.