Nieuwjaars Tarotreading 2023

Nieuwjaars Tarotreading 2023 | Limited Edition

Ben je nu al benieuwd wat je kan verwachten in 2023? Wil je graag weten wat de energie van 2023 gaat worden voor jou en welke uitdagingen en mooie kansen er op jouw weg komen? Wil je weten hoe je succesvol wordt in 2023? Vanaf nu kan je weer een Limited Edition Nieuwjaars Tarotreading boeken. Deze speciale tarotreading is alléén verkrijgbaar in november en december, dus wees er snel bij!  Afspraak maken

SPECIALE ACTIE VOOR ABONNEES

Body Spirit Balance kan niet zonder jouw support. Als dank voor jouw steun aan Body Spirit Balance, krijg je als abonnee van de Nieuwsbrief korting op de Nieuwjaars Tarotreading 2023.

Ben je nog geen lid? Geen probleem, abonneer je op de Nieuwsbrief en ontvang de kortingscode alsnog in jouw mailbox.

De Nieuwjaars Tarotreading – nieuwe stijl- vertelt niet alleen wat je kan verwachten in 2023, maar geeft ook advies hoe je in 2023 uitdagingen aanpakt en succesvol zal zijn.
Nieuwjaarsreading nieuwe stijl

De traditionele 12-maanden nieuwjaarslegging is wat statisch, omdat het meer uitgaat van dingen die je overkomen en minder uitgaat van hoe je zelf je toekomst positief kan beïnvloeden. Omdat de traditionele kaartlegging niet voldoende antwoorden geeft waarmee je zelf sturing kan geven aan je leven, heb ik een nieuwe Nieuwjaars kaartlegging gecreëerd.

Bij de Nieuwjaars Tarotreading 2023 krijg je antwoord op de volgende vragen:
  1. Jouw persoonlijke levensweg, verleden-heden-toekomst:

Hoe ver ben ik gekomen? Wat heb ik overwonnen of is achter de rug? Waar sta ik nu? En wat kan ik verwachten in het nieuwe jaar? Wat brengt 2023 mij?

  1. Positieve aspecten in 2023:

Welke mooie kansen en zegeningen kan ik verwachten in het nieuwe jaar? Welke positieve dingen komen op mijn weg?

  1. Negatieve aspecten in 2023:

Welke uitdagingen ga ik het hoofd bieden? Welke obstakels ga ik aanpakken? Of welke belemmerende overtuigingen of patronen mag ik loslaten?

  1. Tips voor succes:

Advies hoe je het beste met je energie kan omgaan om in balans te blijven. Welke houding je helpt om succesvol te zijn. En hulp die je hierbij kan verwachten.

  1. Orakelkaart & Tarotkaart die de algehele energie van 2023 voor jou beschrijft.

Je ontvangt een foto van de kaartlegging en de uitgewerkte Nieuwjaars Tarotreading 2023 per email voor €49. Ben je abonnee? Dan ontvang je korting, kijk in je mailbox.

Direct per email aanvragen

Liever een 1-op-1 Nieuwjaarsreading 2023 via Zoom, maak dan een afspraak.

Let op! De Nieuwjaars Tarotreading 2023 is limited edition, want alleen beschikbaar in de maanden november en december 2022.

Aanbevolen berichten

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.