Lieve vrienden van Body Spirit Balance,

De balans van lichaam en geest ligt niet in het midden, tussen deze twee aspecten. Maar in de integratie van beide aspecten, wanneer lichaam en geest samenkomen.

In 2021 startte met Body Spirit Balance met een visie voor ogen: Mensen zoals jij en ik ondersteuning bieden bij persoonlijke groei en intuïtieve ontwikkeling. Zodat je sterker in je kracht en energie komt te staan. Wanneer je meer zelfvertrouwen wilt, een groter gevoel van eigenwaarde of je kracht in hoogsensitiviteit wilt ervaren of je intuïtieve gaven wilt ontwikkelen. Body Spirit Balance is de basis.

energetische behandelingen reiki chakra balans

Omdat ik heb ervaren dat ontwikkeling op meer niveaus tegelijk plaatsvindt, wil ik mijn cliënten holistische diensten aanbieden die ondersteuning geven op al deze vlakken. Zowel op het gebied van bewustwording (mentale groei) en spirituele groei als de fysieke integratie hiervan. Om mijn cliënten complete Body Spirit Balance te laten ervaren. De balans van lichaam en geest ligt namelijk niet in het midden, tussen deze twee aspecten. Maar in de integratie van beide aspecten, wanneer lichaam en geest samenkomen.

NIEUW! Combinatietrajecten voor meer balans in je leven
Combinatie van coaching, reading en energetische healing of afstemmingen voor een volledige ervaring van body spirit balance.

Door de beperkingen van de afgelopen jaren, kon ik mijn cliënten niet het holistische pakket bieden wat ik voor ogen had. Tot mijn grote vreugde, is daar enkele maanden geleden verandering in gekomen.

Coachingpraktijk-BodySpiritBalance
Coachingsetting BSB Praktijk

Ik ben heel dankbaar met de prachtige praktijkruimte bij LifeJoy in Tiel, waar ik mijn cliënten weer in real life kan ontmoeten en niet meer alleen online. Hiermee is ook mijn droom uitgekomen om combinatietrajecten aan te bieden, waardoor ik je een nóg persoonlijker en holistischer ervaring kan bieden dan bij alleen readingen of coachingsessies. Wat dit precies inhoudt, lees je hier.

Ik kijk ernaar uit om je hier te ontmoeten!

Voor vragen of meer informatie, neem contact met mij op.

Aanbevolen berichten

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *