In deze korte algemene “kies een kaart” reading krijg je een tipje van de sluier voor 2022.

Optie 1. SpiritkwartsOptie 2. CalcietbolOptie 3. Celestien

Afgelopen jaar was voor velen van ons een heel pittig jaar. Waarin we erg getriggerd werden door omstandigheden en andere mensen en waarin we geconfronteerd werden met veel oud zeer wat nog niet verwerkt was. Dat is een trend die ik duidelijk zie over de hele linie van 2021.

Gelukkig gaat 2022 het jaar worden waarin we weer balans mogen vinden in ons leven. Waar we harmonie en vrede belangrijker vinden, dan ons gelijk te moeten halen door strijd en uitsluiting. Waarin we zien dat we het met elkaar mogen doen en niet tegenover elkaar hoeven te staan.

Persoonlijke boodschap voor 2022

Omdat dit een algemene reading is voor een groter publiek, is de boodschap ook erg algemeen. Wil je hier dieper op ingaan of liever een persoonlijke boodschap voor 2022 ontvangen? Neem dan contact met mij op.

Kies een steen en lees jouw boodschap

Neem even de tijd om je aandacht bij jezelf te brengen. Haal een paar keer diep adem en laat je gevoel de steen met jouw boodschap kiezen. Het gaat er niet om welke steen je het mooist vindt, maar welke steen voelt alsof het je wat wil zeggen. Het kan ook zijn dat je dat gevoel bij meer dan 1 steen hebt. Dan lees je beide boodschappen.

Korte algemene reading voor 2022

Optie 1. SpiritkwartsOptie 2. CalcietbolOptie 3. Celestien

Optie 1. Spiritkwarts

Welke zegening ontvang ik in 2022?

Staven 4 | Een succesvolle afsluiting van een uitdagende periode resulteert een periode van zorgeloosheid. Je ervaart harmonie en een gevoel van saamhorigheid. Je voelt dat alles op z’n plek is gevallen. Je inzet en moeite van het afgelopen jaar worden beloond. Tijd voor vreugde en gezelligheid met anderen.

Wat heb ik overwonnen in 2021?

Kracht | 2021 was een jaar van veel innerlijke strijd en confrontatie met jezelf. Er was een gebrek aan balans tussen wat je wilde en wat je nodig had. Daardoor voelde je je steeds tekortschieten. Dat is nu voorbij.

Hoe ontvang ik mijn zegening?

Pentakels 2, Pentakels 6 + Bekers Page | Blijf de balans bewaren tussen werk en privé. Sta open voor de steun en (financiële) support van anderen. Je krijgt de kans om meer vervulling uit je werk te halen en met meer financiële voordelen.

Optie 2. Calcietbol

Welke zegening ontvang ik in 2022?

Staven Aas + Pentakels 9 | De kans om iets te ondernemen dat op je lijf geschreven is en je vrij makkelijk afgaat. Je krijgt een kans om iets te doen, waarbij de unieke combinatie van jouw kennis en ervaring tot jouw voordeel is.

Wat heb ik overwonnen in 2021?

Gerechtigheid | 2021 was voor jou een jaar waarin je voor jezelf de balans hebt opgemaakt. Je hebt de tijd genomen om uit te zoeken waar je nu staat in het leven en wat je werkelijk belangrijk vindt in je leven. En welke dingen je wilt loslaten. Je hebt schoon schip gemaakt en belangrijke knopen doorgehakt.

Hoe ontvang ik mijn zegening?

Bekers 3 + Staven Page | Sta stil bij je successen en vier ze. 2021 was een serieus jaar voor je. Neem in 2022 meer de tijd om te zien waar je al gekomen bent en plan leuke uitjes en avondjes met vrienden. Hou je passies en interesses als leidraad voor het ondernemen van leuke, nieuwe activiteiten. Sta open voor nieuwe ervaringen.

Optie 3. Celestien

Welke zegening ontvang ik in 2022?

De Geliefden | Diepgaande liefdevolle ervaring. Voor sommigen betekent De Geliefden dat ze de ware zullen ontmoeten. Voor anderen betekent De Geliefden een verdieping en versterking van de huidige relatie. Je durft er (eindelijk) voor te gaan.

Wat heb ik overwonnen in 2021?

Staven 9, Bekers Koning + Bekers 9 | Oud zeer en wantrouwen door vorige relaties en slechte ervaringen in de liefde, heb je achter je gelaten in 2021. Je bent die gevoelens te boven gekomen, die jou belemmeren om werkelijk liefde te ervaren. En je durft nu trots te zijn op wie je bent en je durft uit te komen voor je gevoelens.

Sommigen hebben in 2021 hun liefdespartner ontmoet en zijn mede door hem/haar geconfronteerd met oud zeer van vorige relaties. En hebben deze verwerkt met hulp van hun geliefde.

Hoe ontvang ik mijn zegening?

Zwaarden Koningin + De Zon | Houd je hoofd koel wanneer je getriggerd wordt. Herinner jezelf eraan, dat je niet meer bent wie je vroeger was. En dat je partner niet (meer) dezelfde is. Geniet van mooie momenten samen, wees onbezorgd en vrij.

 

Heb je vragen over jouw reading of wil je liever een persoonlijke boodschap voor 2022 ontvangen? Neem dan contact met mij op.

 

 

Aanbevolen berichten

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.