3 handige dingen die je moet weten van tarot

De Tarot is het perfecte hulpmiddel om antwoorden te krijgen op kleine en grote levensvragen. Body Spirit Balance biedt de volgende tarotservices:

TAROTREADINGEN

Tijdens een Tarotreading leg ik de kaarten voor je en beantwoord ik jouw vragen over liefde, relaties, werk en privéleven. Maar ook vragen over persoonlijke of spirituele ontwikkeling. Ik geef inzicht in verleden, heden en toekomst. Ook wanneer je geen specifieke vraag hebt, kan mijn kaartlegging je veel inzicht en perspectief bieden.

Daarnaast gebruik ik de kaarten om jou inzichten te geven in onbewuste en onvoorziene zaken, zodat jij jouw toekomst op zijn best kan vormgeven. De toekomst staat namelijk niet vast. Weten wat er kan gebeuren als je iets wel of niet doet, helpt om de best mogelijke toekomst voor jezelf te creëren en je doelen te realiseren.

Meer informatie

Aanbod & tarieven

 

ONDERSTEUNING VOOR TAROTREADERS

Ben je tarotreader (in spé) en wil je een second opinion over jouw kaartlegging?

Ik bied andere tarotreaders, zowel beginners als gevorderden, advies en ondersteuning bij tarotkaartleggingen en tarotduidingen.

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 

COACHING 

Wil jij…

  • Ondersteuning bij persoonlijke en spirituele ontwikkeling
  • Je hooggevoeligheid als kracht leren gebruiken
  • Je intuïtieve gaven leren gebruiken
  • Slimmer en beter met je energie leren omgaan
  • Sneller je doelen vaststellen en verwezenlijken

Dan zijn mijn Coachingsessies wat voor jou!

 

TAROT LEREN

Tarot is mijn passie en ik draag mijn kennis en ervaring graag over aan anderen. Ik geef tarotworkshops, tarotcursussen en privéles tarot.

TAROTCURSUS 2023

Meer informatie

 

Disclaimer