Tarot is al meer dan 20 jaar mijn passie. Met de Tarotreadingen en Coaching help ik je jouw antwoorden te vinden en sneller jouw doelen te bereiken. Ik draag mijn kennis en enthousiasme graag over op anderen in mijn workshops en met de artikelen die ik schrijf.

Toekomst voorspellen en vormgeven

Met de kaarten geef ik jou inzicht in verleden, heden en toekomst. Daarnaast gebruik ik de tarotkaarten om jou inzichten te geven in onbewuste en onvoorziene zaken, zodat jij jouw toekomst op zijn best kan vormgeven. De toekomst staat namelijk niet vast. Weten wat er kan gebeuren als je iets wel of niet doet, helpt om de best mogelijke toekomst voor jezelf te creëren en je doelen te realiseren.

In mijn optiek is het altijd beter om zelf verantwoordelijkheid te nemen in plaats van speelbal van het lot te worden. Dat is ook mijn insteek bij tarotreadingen en coaching.

TAROTREADING

Met mijn intuïtieve gaven en de kaarten kan ik eenvoudig blokkades en pijnpunten aan de oppervlakte brengen, die je verhinderen om je wens of doel te realiseren. Hiervoor hoef je niet in de kaarten te ‘geloven’. Ook jouw religieuze achtergrond doet er niet toe. De kaarten zijn voor mij een hulpmiddel, zoals je een gereedschap hanteert.

De Tarot is het perfecte hulpmiddel bij het verkrijgen van antwoorden op kleine en grote levensvragen. Met de tarotkaarten breng ik onbewuste processen aan het licht en geef ik je inzichten over jezelf en je omstandigheden. Meer over Tarotreadingen

Volledig aanbod & tarieven

COACHING

  • Meer voldoening uit het leven halen?
  • Sneller je doelen vaststellen en verwezenlijken?
  • Slimmer met je energie leren omgaan?

Dan zijn mijn Coachingsessies wat voor jou! Lees verder

TAROT WORKSHOP & CURSUSSEN

Tarot is mijn passie en die draag ik graag over aan anderen.

Hier kun je lezen wanneer ik een Tarot Workshop of cursus geef. Je kunt natuurlijk ook met een groep vrienden/vriendinnen een tarot workshop of groepsreading aanvragen. Neem hiervoor contact met mij op. Dan bespreken we jouw/jullie wensen en de mogelijkheden.

Disclaimer