De Tarot is een hulpmiddel bij het verkrijgen van antwoorden op kleine en grote levensvragen. De tarotkaarten helpen je om onbewuste processen aan het licht te brengen en je op deze manier inzichten over jezelf en je omstandigheden te verschaffen. Deze inzichten geven je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op unieke wijze.

De Tarot kan een belangrijk hulpmiddel zijn bij je persoonlijke groei en het vinden van bestemming in je leven, door de snelle wijze waarop de kaarten de zaken waar je tegenaan loopt, je blokkades, en de oorzaken hiervan kunnen vaststellen. Ook kan de Tarot advies geven over de wijze waarop iets het beste ondernomen kan worden en onder welke omstandigheden. En kan het waardevolle informatie geven over relaties, werk, school en privéleven.

Tarotreading aanvragen

TAROT WORKSHOP

Op mijn blog kun je lezen waar en wanneer er een Tarot Workshop gepland is. Je kunt natuurlijk ook met een groep vrienden/vriendinnen een tarot workshop aanvragen. Neem hiervoor contact met mij op. Dan bespreken we jouw/jullie wensen en de mogelijkheden.

Disclaimer

Volgen