• Heb je vragen aangaande bepaalde kwesties, op persoonlijke vlak, je relaties (privé of zakelijk) of vragen inzake werk/opleiding?
  • Voel je je wat stuurloos en weet je niet wat te doen?
  • ​Loop je tegen bepaalde zaken aan in het dagelijks leven en weet je niet wat de oorzaak is en/of hoe je ze kan oplossen?
  • Of wil je gewoon weten wat de kaarten jou te vertellen hebben…

Door een tarotreading krijg je meer inzicht in bewuste en onbewuste processen die bij je spelen. Dit kan inzicht zijn in je leven in het algemeen “Waar sta ik nu eigenlijk in het leven?”, in situaties waarin je wilt weten “Wat zou ik nu het beste kunnen doen?” of “Waarom overkomt mij dit steeds weer?”

Maar ook als je een andere vraag hebt, kan een reading helderheid verschaffen. Die vragen kunnen over diepgaande zaken gaan, maar ook over de kleine dingen van alledag. Daarnaast kan een reading je een steuntje in de rug geven door te adviseren over dingen waar je mee bezig bent en door aan te geven of je op de goede weg bent.

WERKWIJZE

Bij een reading doe ik een legging met tarotkaarten, evt. aangevuld met orakelkaarten. Als je specifieke vragen hebt, schrijf deze dan op en neem ze mee wanneer je naar de tarotreading komt. Een reading duurt ongeveer 45-60 minuten. Alle informatie wordt door mij -uiteraard- zeer vertrouwelijk behandeld.

Een Tarotreading kost €38

Reading aanvragen (ook voor overige Readingen)

Betaalwijze:
Reading op locatie: contant en gepast na het consult. Of via een Tikkie
Reading per telefoon/mail: betaling vooraf, de gegevens ontvang je in de antwoordmail. Of ik stuur je een Tikkie.

Disclaimer

Volgen