Cursus Intuïtieve Ontwikkeling bij LifeJoy in Tiel

Voor iedereen die haar/zijn intuïtieve gaven wil ontdekken en leren gebruiken.

In deze leuke cursus ga je ontdekken wat intuïtie is en over welke intuïtieve gaven je beschikt. En ga je ervaren wat jouw persoonlijke energie is en hoe je beter met je energie kan omgaan. Vanaf 17 mei 2023 kun je mijn Cursus Intuïtieve Ontwikkeling (5 avonden) volgen bij LifeJoy in Tiel.

Durf jij het avontuur met jezelf aan te gaan en je intuïtieve gaven ontdekken en leren benutten?  Schrijf je in vóór 14 mei as. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar!
“Help, ik voel zoveel!”

Iedereen die hooggevoelig is (hsp), weet hoe moeilijk het kan zijn om je gevoelens te onderscheiden van die van een ander. Zodra mensen dicht bij je in de buurt komen, pik je energie van anderen op en dit kan emotioneel heel verwarrend zijn. Vooral als je zelf veel aan je hoofd hebt en niet goed gegrond bent, kan je moeilijk achterhalen waar bepaalde emoties ineens vandaan komen.

Wat is hsp of hoogsensitiviteit?

Wanneer je hoogsensitief of hooggevoelig bent, krijg je meer prikkels binnen dan een gemiddeld persoon. Je kunt deze ‘prikkels’ zien als informatie die door energie overgedragen wordt en opgepikt worden door je zintuigen.

Eigenlijk betekent het dus, dat je zintuigen meer ontwikkeld zijn dan die van een gemiddeld persoon.

Om een voorbeeld te noemen: Toen ik in de stad woonde, ging ik met de stadsbus naar mijn werk. Deze bus was altijd helemaal vol met mensen. Iedereen kent het wel, dat in de ochtend iedereen net een geurtje opgespoten heeft, en je daar een vleug van ruikt als iemand voorbij loopt. Naast die standaard geur, ruik ik dus ook wat iemand gegeten en gedronken heeft die ochtend of de avond ervoor. En of ze huisdieren hebben of huisgenoten (die ook een geurtje hebben opgespoten). O, en natuurlijk of ze net hun schoenen hebben gepoetst of schone kleren aangetrokken of ze gedoucht hebben of alleen hebben opgefrist, enz. enz.

hoogsensitief-hsp-hooggevoelig

Je begrijpt dat het soms erg overweldigend kan zijn als je zoveel informatie ineens binnenkrijgt, niet van één persoon, maar van een bus vol mensen. En dan heb ik het alleen nog maar over de geuren. Dan heb ik het nog niet eens over de emoties die ik voel en de beelden die ik soms zie van wat hun bezig houdt op dat moment.

Als je leert vertrouwen op je intuïtie, en niet op logica, dan wordt hooggevoeligheid een superkracht.

Je zintuigen zijn antennes voor je intuïtie. Als je zintuigen en intuïtie goed op elkaar afgestemd zijn, dan zijn ze onfeilbaar bij het nemen van goede beslissingen en het aanvoelen van gevaar. Want je voelt intuïtief aan wanneer je in actie moet komen of wanneer je beter met de stroom mee kan gaan. En je wordt sneller dan een ander gewaarschuwd door je zintuigen dat er iets niet in de haak is.

Empathie als valkuil

Hooggevoelige mensen zijn vaak zeer empathisch, doordat ze zich zo goed kunnen inleven in andermans gevoelens. Dat kan een probleem worden, als jij je gaat identificeren met de emoties die anderen voelen en je er verantwoordelijk voor gaat voelen. Hierdoor ga je sneller aan jouw eigen behoeften en grenzen voorbij om een ander een goed gevoel te geven. Als je daarnaast ook nog moeite hebt om je energie bij jezelf te houden, dan liggen uitputting en oververmoeidheid op de loer. Iets waar veel hsp’ers last van hebben.

Vertrouwen op je intuïtie

Het stellen van gezonde grenzen en weten hoe je verstandig met je energie omgaat, zijn essentieel om mentaal en lichamelijk sterk te blijven. Om te weten hoe je dit doet, moet je kunnen vertrouwen op je intuïtie. Want je intuïtie is je innerlijke kompas, die je de weg wijst naar wat jou gelukkig maakt.

Cursus intuïtieve ontwikkeling

Wil jij ook meer vertrouwen krijgen in jouw intuïtie? Volg dan mijn Cursus Intuïtieve Ontwikkeling. Inschrijven kan tot uiterlijk 9 mei 2023. Vol=vol

Meld je nu aan of neem contact op met Patti voor meer informatie. Ook voor 1-op-1 begeleiding bij intuïtieve en spirituele ontwikkeling.

 

Doe vast mijn grondingsoefening om goed in je energie te komen. Lees hier meer over Intuïtie.

De Agenda van LifeJoy bekijken

Aanbevolen berichten

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *