1 Jaar Body Spirit Balance

De herfst is inmiddels goed begonnen en wanneer de blaadjes van de bomen vallen, is het een goede tijd om terug te kijken naar het afgelopen jaar. En wat een fantastisch jaar was het voor mij en Body Spirit Balance! Tijd voor een overzicht van mijn eerste (anderhalf) jaar BSB.

1 jaar body spirit balance
Bekijk de video
Een overzicht en aankondiging

2022 begon voor mij niet echt geweldig, omdat ik herstellende was van covid en een daaropvolgende longontsteking, die ook mijn feestdagen in december volledig hadden ondergesneeuwd. Daarna kon het alleen maar beter gaan natuurlijk. En dat deed het ook.

Tarotreadingen bij The Gift Suite

21 juni vierde Body Spirit Balance haar 1e verjaardag.  Reden voor een feestje en de uitnodiging die ik kreeg om deel te nemen aan The Gift Suite – Content Creators Edition 2022, was de mooie bekroning van het eerste jaar BSB.

The Gift Suite 2022 was superleuk event, georganiseerd door Friends of the Brands om mooie merken (brands) en social influencers op een persoonlijke manier met elkaar te verbinden.

Friends of the Brands team

Daarbij werkte ik, als tarotreader, samen met het mooie sieradenmerk Wiezewasjes om kaartlezingen te geven aan de vip’s en influencers die The Gift Suite bezochten. Het enthousiasme was enorm en de rij groot voor mijn tafeltje, maar gelukkig kon ik iedereen met een persoonlijke tarotreading naar huis laten gaan.

Tarotreadingen The Gift Suite

Publicatie Tarotboek

Mijn TAROT Handboek | kleine arcana zag in 2022 het licht. Deze is nu te koop bij Bol.com en Kobo.com, maar zal binnenkort ook via mijn website te koop zijn. Hou de Nieuwsbrief in de gaten voor de update.
Met dit Handboek Kleine Arcana kan je direct met de tarotkaarten aan de slag om jouw antwoorden te vinden, zonder voorkennis of ervaring met de tarot.

Op beknopte wijze beschrijf ik de essentie van elke kaart van de kleine arcana. Geschikt voor beginners, omdat je niet overspoeld wordt door een overvloed aan betekenissen. Geschikt voor de ervaren tarotlezers, omdat betekenissen gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling. Dit boek biedt een goede basiskennis voor de Tarot in zijn geheel. Met een eenvoudige kaartlegging en tips om de kaarten te duiden.

Tarotreadingen online

Mijn werk bestond in 2021 en 2022 grotendeels uit het geven van tarotreadingen en coaching online. De snelle digitale ontwikkeling van mensen, vooral gedurende corona-restricties, heeft ervoor gezorgd dat mijn werkgebied is uitgebreid tot de wereld. Hierdoor, en door betere internetverbindingen, is het ook mogelijk om vakantiegangers, digitale nomaden en emigranten een reading te geven in het Nederlands of Engels.

Tarotreadingen bij Wiezewasjes

Gelukkig is het weer mogelijk om te reizen. Want bij mensen, bedrijven en events op locatie tarotreadingen te geven, dat vind ik superleuk om te doen. Na alle restricties, vind ik reizen een verademing. Heerlijk om andere mensen te ontmoeten in een andere setting dan ik gewend ben. En het enthousiasme waarmee ik begroet word, geeft zoveel energie. Iedereen is blij dat we elkaar ook weer echt kunnen ontmoeten, denk ik.

Wil jij ook met mij samenwerken, zakelijk of privé? Laat het me weten. Je kan me appen/mailen via de website.

AANKONDIGING
Kortingsactie voor abonnees

In de volgende nieuwsbrief vertel ik meer over de leuke kortingsactie voor abonnees van BSB, in november in december. Dus geef je op voor de nieuwsbrief, als je dat nog niet gedaan hebt en niks wilt missen.

Tarotcursus

Begin 2023 start ik met een Tarotcursus op locatie. Dus als je altijd al kaarten wilde leren leggen, dan kan dat nu in een gezellige sfeer en samen met anderen. Binnenkort meer hierover.

Wist je dat je me ook kan volgen op Instagram en YouTube? Neem een kijkje en laat een reactie achter. Ik reageer altijd. En delen wordt zeer gewaardeerd 😀

Ik zie je snel!

Aanbevolen berichten

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.