Awakening of bewustwording

Tegenwoordig hoor je die termen heel veel “awakening” en “ontwaken”. Maar wat betekent dat? Waarom gebeurt het en hoe doe je het?

Awakening wat betekent dat? In 5 delen licht ik het fenomeen “ontwaken” toe. Vandaag deel 3. Hoe je meer energie krijgt.
Deel 1. Doel van bewustwording | Waarom nu zoveel mensen ontwaken
Deel 2. Ascentie symptomen | Lichamelijke klachten die je kunt krijgen tijdens dit proces
Deel 3. Energiewerk | Zo laat je energie die vastzit weer stromen
Deel 4. De omgekeerde weg | Je helingsproces versnellen
Deel 5. Groei | Een doorlopend proces
meer energie krijgen
DEEL 3. ENERGIEWERK BIJ AWAKENING
Hoe krijg ik meer energie?

Alle energie die vastzit mag je loslaten. Loslaten betekent dat je de energie vrijmaakt om weer te stromen. Zoals energie hoort te doen. Wanneer energie stroomt, krijg je er energie van. Wanneer het vastzit kost het energie.

Energie laten stromen

Omdat de energie vastzit in het lichaam, is het heel belangrijk om goed te voelen wat je lichaam nodig heeft op dat moment en het dat te geven. Beweging is belangrijk om energie op gang te brengen, dus begin je daarmee. Bewegen op muziek werkt heel bevrijdend.

energie laten stromen

Of dat nu headbangen is op hard rock muziek of je lichaam wiegen op rustige muziek. Doe vooral wat goed voelt op dat moment, wees lief voor jezelf. Wanneer je voelt dat je gaat huilen, is dat een goed teken. Want dat is de energie die verschuift en los komt. Laat het lekker los.

Wat heb ik nodig?
meer energie krijgen

Wees je ook bewust van wat je eet en drinkt. Doe het niet op de automatische piloot, omdat je het altijd al zo gedaan hebt. Maar sta stil bij je lichaam wanneer het honger of dorst heeft. Vraag het wat het nodig heeft en voel in je lichaam ‘ja’ of ‘nee’. Bewegen is super, maar neem ook de rust die je nodig hebt. Geef jezelf toestemming om ‘ja’ te zeggen tegen jezelf, ook als het betekent dat je ‘nee’ moet zeggen tegen anderen.

Mentaliteit veranderen

Leren waar je behoeftes liggen en wat je nodig hebt, is essentieel om een betere connectie met jezelf te krijgen. Tijdens dit proces zal je merken dat je eigenlijk heel vaak niet naar je lichaam hebt geluisterd of het al jaren niet meer geeft wat het nodig heeft.

doeslief voor jezelf

#doeslief voor jezelf

Door een mentaliteit van straffen en belonen toe te passen, wanneer je tevreden of ontevreden bent over je lichaam en hoe het functioneert, ontzeg je jezelf eigenlijk wat je werkelijk nodig hebt om je gevoed en gesteund te voelen. De gevolgen van die mentaliteit werken door in alle facetten van je leven. Wanneer je hiervan bewust wordt, dan valt er vaak heel veel op zijn plek.

Voel je hier niet schuldig over, want dat houdt je in het negatieve patroon van straf en beloning. Accepteer het en vergeef jezelf en doe vanaf nu beter.

Dit vind je misschien ook interessant:

Cord clearing | Energetische koorden verbreken

De Toren | Beperkende overtuigingen loslaten

Mijn tarot e-book ondersteunt je bij je persoonlijke bewustwordingsproces
Wil jij meer inzicht in jezelf of in een bepaalde situatie? Wil jij weten welke keuzes tot succes leiden?

Met dit e-boek kan je direct met de tarotkaarten aan de slag om jouw antwoorden te vinden, zonder voorkennis of ervaring met de tarot.

Wil je liever een tarotreading voor inzicht en advies van mij ontvangen? Maak dan een afspraak.

Wat is jouw ervaring met Awakening of bewustwording? Deel het in de Reacties hieronder.

Het volgende deel van AWAKENING gaat over het helingsproces bij bewustwording en hoe je dit proces kan versnellen. Niks missen? Abonneer je op de Nieuwsbrief. Dan ontvang je automatisch bericht wanneer de volgende delen gepost worden.

 

Aanbevolen berichten

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *