Mijn “TAROT Handboek | kleine arcana” is nu verkrijgbaar!

Wil jij meer inzicht in jezelf of in een bepaalde situatie? Wil jij weten welke keuzes tot succes leiden?

Met dit e-boek kan je direct met de tarotkaarten aan de slag om jouw antwoorden te vinden, zonder voorkennis of ervaring met de tarot.

Op beknopte wijze wordt de essentie van elke kaart van de kleine arcana beschreven. Geschikt voor beginners, omdat je niet overspoeld wordt door een overvloed aan betekenissen. Geschikt voor de ervaren tarotlezers, omdat betekenissen gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling. Dit boek biedt een goede basiskennis voor de Tarot in zijn geheel.

De 56 kaarten van kleine arcana staan voor onderwerpen waar je dagelijks mee te maken krijgt en waarop je zelf invloed kunt uitoefenen. Ze vormen de basis van het tarotdeck en zijn afgeleid van gewone speelkaarten. Anders dan de 22 kaarten van de grote arcana, die een latere aanvulling zijn en een andere opbouw hebben.

Allereerst maak je in dit boek kennis met de kaartcategorieën van de kleine arcana: staven, zwaarden, bekers en pentakels. Dan worden de fases van 1 tot en met 10 beschreven en lees je, per fase, op welke manier ze de verschillende kaartcategorieën beïnvloeden. Daarna worden de fases van de hofkaarten uitgelegd en hun invloed op de kaartcategorieën. Tussendoor vind je tips en voorbeelden die je helpen bij jouw kaartduidingen. Tot slot leer je een eenvoudige legging waarmee je direct aan de slag kan.

Door een logische structuur aan te brengen in de manier om betekenissen te onthouden, is dit boek ontstaan. Eerst als naslagwerk voor mijzelf en nu beschikbaar voor iedereen die meer wil halen uit haar of zijn kaartleggingen.

 

Aanbevolen berichten

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *