Zwaarden tarotkaarten en Mindset

Schrik jij als er een zwaardenkaart valt tijdens je tarot kaartlegging? Met de tarotkaart betekenis voor mindset kijk je hier anders naar de volgende keer.

De standaard duiding van de zwaardenkaarten zegt dat ze conflicten en problemen betekenen.

Maar wanneer je ziet dat de zwaardenkaarten over je mindset gaan, dan opent een wereld van nieuwe mogelijkheden. Problemen overkomen je, maar je mindset, daar heb je zelf invloed op.

tarotkaart betekenis zwaarden aas

Tarotkaart betekenis voor mindset

Zwaarden Aas betekent dat je een nieuw inzicht krijgt. Maar dat is natuurlijk niet alles. Als deze kaart valt in een kaartlegging, dan betekent het dat het inzicht zo belangrijk is dat het goed is als je het opvolgt of de tijd neemt om je nieuwe idee tot ontwikkeling te brengen.

Of je krijgt plotseling zo’n nieuwe kijk op iets, een ‘aha’ moment, dat het nog vreemd aanvoelt. Ook al voel je dat er wel iets in zit. Dan geeft Zwaarden Aas aan dat het goed is om dit idee tijd te geven om te laten rijpen. Zodat je het in je leven kan implementeren, wanneer je er meer vertrouwd mee bent.

zwaarden aas tarotkaart

Download van het universum

Je kunt het zien als een nieuwe download van het universum. Eentje die jouw hoger zelf nodig heeft om te groeien. Wanneer dit goed is voor de volgende stap in je ontwikkeling en de tijd juist is, zal je zo’n inzicht ontvangen. Zwaarden Aas geeft aan dat het inzicht waardevol is en je aandacht verdient.

Tarotkaarten zijn een handig hulpmiddel bij je persoonlijke groei. Ze kaarten aan wat er speelt bij je, ze geven informatie over jouw uitdagingen en advies hoe je hier het beste mee om kan gaan.

In deze reeks bespreek ik de Zwaarden kaarten van de tarot en hoe zij inzicht geven in mindset. Schrijf je in voor de Nieuwsbrief, als je niks wilt missen!

Wil je meer tarotkaartbetekenissen en een kaartlegpatroon die inzicht geven in jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan is mijn TAROT Handboek kleine arcana iets voor jou.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Geef dan je reactie, onderaan de pagina.

De tarotkaarten op de afbeeldingen kun je kopen bij Bol.com

Rider Waite Tarot

Golden Art Nouveau Tarot, Giulia F Massaglia

Witches Tarot, Ellen Dugan

Aanbevolen berichten

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.