Sommige tarotkaarten roepen vrijwel direct een schrikreactie op, wanneer ze omgedraaid worden. Ze worden wel beschouwd als de moeilijke tarotkaarten. Ondanks de negatieve emoties die deze tarotkaarten oproepen, bevatten ze vaak ook een positieve boodschap.

Staven 9

Je ziet duidelijk dat deze persoon gewond is geraakt. De verdedigende houding, ietwat ineengedoken, wijst op pijnlijke ervaringen in het verleden. Hij heeft al heel wat meegemaakt.

staven 9 tarot

Op de achtergrond zie je een grote verzameling Staven. Dit betekent dat hij veel energie heeft gestoken in deze zaak, om te bereiken wat hij nu heeft. 9 staat aan het eind van de nummering. Het cijfer 9 geeft aan dat de persoon een ontwikkelingsproces achter de rug heeft.

Betekenis: Al jouw ervaringen, goed of slecht, hebben je gebracht waar je nu bent. Je vindt het moeilijk om de nare herinneringen af te schudden. Dit beïnvloedt jouw energie. Maar je bent niet meer dezelfde persoon als toen. Laat je pijn en angst los en beschouw jouw ervaringen als de bouwstenen van je toekomst.

mermaid-tarot-staven-9

Kernthema’s:

Veel hindernissen overwonnen hebben
Veel levenservaring hebben
Door schade en schande wijs worden
Al je ervaringen, ook de pijnlijke, geven je kracht
Levenslessen

tarotkaart staven 9

Aanbevolen berichten

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.