Deze energie beïnvloedt ons in september 2021

Reageer jij ook sneller en heftiger op andere mensen de laatste tijd? Ben jij ook prikkelbaarder en sneller geïrriteerd? En voel je oud zeer bovenkomen, waarvan je dacht dat je het achter je had gelaten?
Dan is deze boodschap voor jou, dus lees gauw verder.

De energie die op dit moment werkzaam is, zorgt ervoor dat je geconfronteerd wordt met situaties die lijken op situaties die je uit het verleden kent. Waardoor dezelfde gevoelens als toen naar boven komen en ervoor zorgen dat je snel in de verdediging schiet of emotioneel wordt. Het mechanisme van vechten of vluchten wordt getriggerd, wat je in de survival modus brengt. Hierdoor reageer je heftiger dan normaal op anderen.

energie september 2021

Wees gerust

Ook al lijkt het alsof je weer terug bent bij af, wees gerust. Deze triggers zijn er om je alert te maken op onverwerkte emoties. Om je een spiegel voor te houden. En laat aan jou zien dat jouw onverwerkte emoties doorwerken in je huidige situatie, ook al is deze nu compleet anders. Al voelt het zeer oncomfortabel, het geeft je een unieke kans om oud zeer op te ruimen.

Rider Waite Tarot Staven 9

Oude wonden helen

Deze emoties werden veroorzaakt door situaties waarin jij je onveilig voelde en veelal op je hoede moest zijn. Situaties waarin jij niet jezelf kon zijn of geaccepteerd werd zoals je bent. Hierdoor heb je een stukje van jezelf weggestopt dat, nu het weer veilig is, bij jou terug mag komen.

Angels & Ancestors Oracle Broken Arrow en Peace Guardian

De balans hervinden

Door je even terug te werpen in de emotie van de oude situatie, kom je in contact met het deel van jezelf dat je hebt weggestopt. Door de gevoelens opnieuw te beleven en erbij stil te staan, realiseer jij je wat je destijds nodig had en hoe het gemis hiervan jou beïnvloed heeft. Ook laat het je zien dat het tijdig herkennen en aangeven van jouw grenzen belangrijk is voor jouw welzijn.

Door jezelf de erkenning te geven die je nodig hebt en jezelf de ruimte te geven om deze emoties echt te doorvoelen, kun je dit deel van jezelf weer in je hart sluiten.
En, wees lief en begripvol voor jezelf en anderen. Want, iedereen heeft hier momenteel last van. Dus als anderen ook prikkelbaar op jou reageren, bedenk dan dat zij ook met oud zeer geconfronteerd worden.

Wil jij graag weten wat dit voor jou persoonlijk betekent of vind je het moeilijk om je gevoelens op een rijtje te krijgen? Maak dan een afspraak voor een Tarotreading. Hiermee geef ik je inzicht en advies voor jouw persoonlijke situatie.

 

Aanbevolen berichten

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.