Snel duidelijkheid krijgen met een Tarot kaartreading

Iedereen kent het wel: vastlopen. Of het nu is op het gebied van werk, school of privé, iedereen kent dat moment dat je het even niet meer weet. Dat je geen zicht of inzicht hebt in wat je nu het beste kunt doen.

Wil je snel weer vooruit kunnen en kan je een frisse blik op de situatie gebruiken? Maak dan een afspraak voor een Tarotreading. Ik geef je niet alleen inzicht in de oorzaken en eventuele oplossingen van de huidige situatie, maar ook inzicht in de toekomst, zodat jij de beslissingen kan nemen die leiden naar de best mogelijke uitkomst.

Blijf niet langer tobben en gun jezelf dit. Want je hoeft ’t niet alleen te doen.

TAROT LEREN | Hoe begin je ermee?
Tarot, Lenormand en Orakelkaarten | De verschillen

 

Met mijn Handboek Kleine Arcana kan je direct met de tarotkaarten aan de slag om jouw antwoorden te vinden, zonder voorkennis of ervaring met de tarot.

 Op beknopte wijze wordt de essentie van elke kaart van de kleine arcana beschreven. Geschikt voor beginners, omdat je niet overspoeld wordt door een overvloed aan betekenissen. Geschikt voor de ervaren tarotlezers, omdat betekenissen gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling. Dit boek biedt een goede basiskennis voor de Tarot in zijn geheel. 

 

Aanbevolen berichten

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *