Dit is een gechannelde boodschap van onze spirithelpers.
Ben je benieuwd wat zij te zeggen hebben, dan is dit bericht voor jou.

 

Momenteel worden over ter wereld lichtwerkers* opgeroepen om zich in te zetten voor zichzelf. Om aan je eigen ontwikkeling te werken, die nu in versneld tempo plaatsvindt. Dat is de reden dat je emotioneel soms alle kanten op gaat en dat je gedachten je emoties niet bij kunnen houden. Voorouderkarma en karma opgebouwd uit vorige periodes/levens worden in versneld tempo aan de oppervlakte gebracht om geneutraliseerd te worden. Je zult vaker de behoefte hebben om rust te nemen en externe prikkels, zoals contacten met anderen en social media, te verminderen. Ook zal je minder sterk de behoefte hebben om anderen/ cliënten te helpen, maar meer tijd voor jezelf te nemen.

lichtwerkers en lichtgidsenGeeft hieraan toe, want momenteel vindt er healing plaats op zeer grote schaal. We worden hierbij ondersteund door helpers uit andere dimensies of zelfs van andere werelden. Zij roepen ons op om vertrouwen te hebben en je open te stellen voor deze hulp, zodat de transformatie zachter en weldadiger zal verlopen. Het is niet de bedoeling dat het voelt als strijd leveren, maar als je je verzet tegen de onvermijdelijke veranderingen die nu plaatsvinden, maak je het jezelf moeilijker dan nodig is. Zij zijn hier voor ons om ons te helpen, ons tot steun te zijn in onze transformatie.

Waaruit bestaat de transformatie? Vooral de integratie van alle facetten van ons wezen. Dus werkelijk tot heelheid komen, zoals we altijd bedoeld waren te zijn. Dat is ook de reden dat je vooral met trauma’s geconfronteerd wordt die te maken hebben met het wegstoppen van belangrijke eigenschappen of natuurlijke aanleg die je hebt. Uit schaamte of omdat die eigenschappen als onwenselijk werden beschouwd door je naaste omgeving of de maatschappij. Bij dit proces zullen veel verdrietige en pijnlijke herinneringen boven komen en spirit erkent dat en ziet je. Dat is ook de reden dat ze je met alles willen steunen.

Het is ook om die reden dat zij oproepen om jezelf een spiegel voor te houden, niet om je hard te confronteren met de schaamte of afkeer die je over jezelf voelt op bepaalde gebieden, maar juist om je bewust te maken van de triggers die voor bepaalde, onprettige, emoties zorgen.

Deze triggers geven aanwijzingen over wat je anders zou willen of wensen voor jezelf, wat JIJ nodig hebt. Het is belangrijk om te zien wat jij nodig hebt! Ongeacht of je dit beschouwt als onwenselijk, egoïstisch of welk ander oordeel je hiermee verbonden hebt. Want, wanneer je weet waar je echt naar verlangt en welk gevoel je wilt ervaren, wat jij nodig hebt op emotioneel, sociaal, financieel vlak, dan kun jij aan jouw gidsen of het universum -Bron- hier om vragen. Wat jij nodig hebt, is wat zij je willen geven! Dus, spreek je uit!

Als lichtgids ben je een essentiële schakel tussen spirit en de fysieke wereld. Wij staan hier op onze planeet niet alleen verbonden met elkaar, maar in groter opzicht met het Al. Onze planeet wordt momenteel ge-turbo-boost en om deze snelle verandering goed door te komen en de wereld een heilzamere plek te maken voor iedereen, is het essentieel dat lichtgidsen hierin het voortouw nemen.

Waarom lichtgidsen?

Als lichtgids of lichtwerker draag je meer karma met je mee dan wie dan ook. En nee, dit is niet een soort ‘straf’ voor slecht gedrag. Het heeft te maken met de wetten van oorzaak en gevolg. Als lichtgids ben je niet alleen drager van familie-/voorouderkarma, zoals andere familieleden, maar je bent de aangewezen persoon van deze generatie die voorouderkarma kan oplossen op zielsniveau. En door dit op te lossen maak je de weg vrij voor komende generaties, zodat zij ongehinderd door oude belemmerende patronen hun weg kunnen gaan. Wanneer jij jouw trauma’s oplost, wordt karma gecleard op zielsniveau en in je fysieke opbouw.

Wat je doet als lichtgids heeft dus invloed op generaties van mensen, je heelt het verleden en je maakt de weg vrij voor transformatie op wereldniveau. Want alles is verbonden met alles.

coaching

Een trauma is zeer dichte negatieve energie en negatieve energie is slechts energie die vastzit. Door de trauma’s te helen, komt veel energie vrij. Stel je voor hoeveel energie door een familietrauma vast kan zitten door generaties heen. En wat het betekent voor de wereld wanneer die energie bevrijd wordt. Voel je hoeveel lichter alles wordt? Dat lichte gevoel komt door de trilling van al die energie die vastzat (zwaar) en nu vrij is. Dat is jouw bijdrage aan het universum. Dat is waarom wij en iedereen er belang bij hebben dat jij toegewijd bent aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

~ Je spirithelpers ~

 

*Het woord lichtgids heb ik hier vervangen door lichtwerker, voor de herkenning. De spirithelpers gebruikten echter de term lichtgidsen.

Aanbevolen berichten

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *