Wat bieden de maanden februari en maart 2021 aan kansen en uitdagingen? En hoe pak je die het beste aan? Lees het in deze Algemene Tarotreading.

Waarin mag ik deze periode mijn hart volgen?

Je mag leren accepteren dat je helemaal jezelf mag zijn. Dat alle facetten van jou in het licht mogen staan. Je mag gezien worden zoals je werkelijk bent. Geen maskers meer.

Omstandigheden zorgen ervoor dat je niet happy bent met de situatie. Het voelt alsof je steeds weer bij dezelfde gevoelens van onvrede uitkomt, zonder te weten waarin nu precies de oorzaak ligt.

Het advies is om deze emoties niet te snel opzij te schuiven, ook al geeft het een oncomfortabel of onaangenaam gevoel. De tijd die je nu hebt, nu de prikkels van buitenaf beperkt zijn, kun je benutten om aandacht te schenken aan deze gevoelens. Alle gevoelens hebben bestaansrecht en een oorzaak. Pas als je er echt naar durft te kijken, ontdek je waardevolle informatie over jezelf. Sta de verandering toe, die je nodig hebt om jezelf te kunnen zijn.

 

Transformatie. Welke helende verandering zal ik doormaken deze periode?

Het feit dat je momenteel niet in de gelegenheid bent om snelle veranderingen op fysiek vlak te laten plaatsvinden, geeft je de gelegenheid om nieuwe ideeën en denkwijzes eigen te maken. Het duurt altijd even voordat je gewend bent aan een nieuwe manier van denken of kijken naar dingen

Je leert meer oog te hebben voor je directe wereld om je heen, in plaats van met de grote buitenwereld bezig te zijn. Vooral op het gebied van familie en gezin ben je meer op elkaar aangewezen dan ooit.

Het advies is om je leven op een eigen wijze in te vullen, zoals voor jou en je familie goed voelt. De ruimte nemen om te kijken op welke manier jij en je gezinsleden het beste tot jullie recht komen. Zonder al teveel vast te houden aan de situatie zoals die ooit was en waaraan je gewend was geraakt. Dat leidt alleen maar tot frustraties en daarmee kan je de kans missen om jouw leven meer naar je eigen wens en behoefte vorm te geven.

 

Wat speelt onder de oppervlakte en gaat een grote rol spelen deze periode?

Ongeduld om weer aan de slag te kunnen gaan en in actie te komen, gaat een belangrijkere rol spelen deze maan. Velen hebben de tijd genomen om nieuwe ideeën en plannen te ontwikkelen of een onderneming te starten en staan te popelen om aan het werk te gaan. Doordat de omstandigheden het nog niet toelaten om echt spijkers met koppen te slaan, zal je geconfronteerd worden met frustraties uit ongeduld.

Advies is om niet bij de pakken neer te gaan zitten of je frustraties op anderen af te reageren, maar deze extra tijd goed te benutten. Heb je bepaalde eigenschappen, gaven of talenten nog niet de ruimte gegeven, maar wilde je dat wel heel graag? Hoe kan je deze eigenschappen en talenten benutten? Op welke wijze kunnen ze een aanvulling zijn? En hoe kan je ze integreren in je leef- en werkomgeving?

 

Spreekt deze reading je aan? Laat het weten in een reactie.

Wil je een persoonlijke reading ontvangen, dan kan je contact met mij opnemen om een afspraak te maken.

Dit is een algemene tarotreading, dus niet iedereen zal zich overal in herkennen. Laat een reading nooit je leven bepalen, gebruik altijd je eigen intuïtie en voel aan wat bij jou past of niet.

Aanbevolen berichten

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.