Het jaar 2020 komt tot een eind en 2021 staat voor de deur. Wat zal 2020 voortbrengen en wat laten we achter ons? En, wat gaat 2021 ons brengen?

Met deze vragen heb ik een Algemene Tarotreading gedaan die veel inzicht geeft over het hoe en waarom en waarnaartoe van de jaren 2020-2021.

Reading 2020

Wat we mogen achterlaten in 2020 ~ onwaarheden, illusies worden ontmaskerd

2020 was een jaar dat heel belangrijk was voor onze ontwikkeling als mensheid. 2020 is een belangrijk kantelmoment in de manier waarop wij prioriteiten stellen.

Spirit zegt dat we afgesneden raken van onze intuïtie, ons innerlijk weten, wanneer wij prioriteit geven aan ons verstand boven onze emoties en door onze wil om emoties vooral te beteugelen en beheersen. Waar onze gedachtes vaak onrust en onzekerheid creëren, daar kan onze intuïtie ons zekerheid geven en twijfel uitsluiten. Door ons vast te houden aan zaken die niet vaststaan, zekerheden ontlenen aan zaken die onzeker zijn, creëren we voor onszelf een aanhoudend gevoel van onveiligheid. Krampachtig ergens aan vasthouden, is een stagnerende energie. Het tegenovergestelde van creërende energie.

2020 ~ Wat is werkelijk belangrijk?

Door de wereld om ons heen stil te zetten, worden we gedwongen in onszelf te kijken. Door onze contacten met anderen aan banden te leggen, worden we gewezen op de gevaren van ons doorgeschoten individualisme.

Sisterhood of the Rose ~ Beauty and devotion: Waar leggen we onze prioriteiten? Waaraan willen wij toegewijd zijn? In wat voor soort maatschappij willen wij leven?
Doen we wat we denken dat goed voor ons is, of doen we waartoe we ons diep van binnen geroepen voelen?

Transformatie ~ Onze wereld is aan het veranderen op cellulair niveau. Verandering zal zorgen voor healing, intense heelheid voor iedereen.

Healing is niet: heel maken van iets dat gebroken is.

Healing is: herinneren dat het altijd al heel was.”

Reading 2021

2021 ~ Vrede vinden & Passie volgen
Gelukkig worden door vrede te ervaren in jezelf en met elkaar en het (her)vinden van je passie

2021  Zo gaan we met elkaar om

Peacekeeper ~ Let go of the need to be right
Vrede is niet de afwezigheid van oorlog, maar de afwezigheid van angst. Je kunt nooit vrede ervaren in een maatschappij die door angst geregeerd wordt. Het gaat niet om wie gelijk heeft. Het gaat om het respect dat je hebt voor het standpunt van de ander. (Let op als er discussie ontstaat over wel of niet vaccineren.)

Wanneer je niet bang bent, vrede in en met jezelf hebt, zal je een ander niet verwijten dat hij/zij anders denkt dan jij. Denk, wanneer je een ander probeert te overtuigen van jouw standpunt: “Welke angst in mij spreekt er nu?”

2021  Zo ga je met jezelf om

Sage ~ Be devoted and committed in zelfontwikkeling
Wees toegewijd aan je persoonlijke ontwikkelingsproces. Als we onszelf net zo toegewijd zijn als een kracht (of god) buiten onszelf, dus onszelf met de juiste toewijding en respect behandelen, dan hebben we niet continu erkenning nodig van anderen. We komen niks tekort, want we doen onszelf niks tekort.

Broken Arrow ~ Omarm de energie van vrede
Laat de drang om jezelf te verdedigen gaan. Wees bereid om vrede te sluiten. Je bent veilig.

Take a break ~ We worden aangemoedigd door spirit om pauze te nemen. Even rustig aan te doen. Het is goed om van de tredmolen af te stappen. We zijn zo gewend aan hollen, dat we stilstaan als achteruitgang zien. Maar je kunt niet leven in het verleden of in de toekomst. Je leeft nu, alles gebeurt nu.

We worden aangemoedigd om in de rust ook onszelf terug te vinden. Uit te zoeken waar onze persoonlijke prioriteiten liggen. Wat geeft ons vreugde en een gevoel van vrijheid? Wat geeft ons energie? Dit zijn heel belangrijke vragen.
Zoek voor jezelf uit wat jou gelukkig maakt. Wie gelukkig is, kent geen angst. Je kunt namelijk niet lachen en bang zijn tegelijk. Voel het verschil in energie.

Spirit weet hoe moeilijk het kan zijn om te vinden wat je werkelijk gelukkig maakt. Je bent zo gewend geraakt om die keuzes met je verstand te maken in plaats van met je gevoel. En daarom:

Vind je passie en ontwikkel het

Hunter ~ Je kunt je werkelijke verlangens vinden door je angst onder ogen te zien. Bijvoorbeeld: de angst voor een examen, is eigenlijk je verlangen om te slagen. Je angst dat er iets naars met je kind gebeurt, is je verlangen om je kind veilig te houden. Vind je angst en je vind je verlangen. (Verlangen geeft een warm gevoel)

Vervolgens richt je al je aandacht op wat je verlangt en deze energie laat je door je heen stromen en gebruik je om je verlangen werkelijkheid te laten worden. Je passie, je verlangen, is je creatieve energie; deze energie kan werelden creëren.

Deel je passie, je talenten, met anderen

Trader ~ Het delen van je aangeboren gaven en talenten met anderen, is het recept voor overvloed: het ervaren van welvaart en welzijn. Het nieuwe uitwisselen van energie die de energie van geld ver overstijgt.
Wat je voelt en ervaart reflecteert op de wereld om je heen. Dus welvaart ervaren, creëert welvaart. Vraag daarom niet wat een ander aan jou kan geven, want dat is een vorm van schaarste, maar vraag “Wat kan ik met een ander delen?”

 

Tot zover mijn algemene reading 2020-2021. Graag hoor ik of er onderdelen zijn die je in het bijzonder aanspreken.
Wil je een persoonlijke reading ontvangen, dan kan je contact met mij opnemen om een afspraak te maken.

Ik wens je hele fijne dagen toe en een gelukkig en gezond 2021!

Aanbevolen berichten

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.